Ugens Partner – Copenhagen Coach

10. august 2020

Dynamisk virksomhed træder ind i Ajax som ny partner

I forbindelse med denne Ugens Partner vil vi gerne have lov er byde velkommen til Copenhagen Coach, som er ny partner i Ajax København. Vi er utrolig glade for at have fået Copenhagen Coach med ombord og ser frem til samarbejdet, som løber de næste fem år.

Copenhagen Coach er en moderne busvirksomhed, som drives af søskendeparret Heino N. Larsen og Heidi N. Larsen. Søskendeparret er 3. generation i den gamle familievirksomhed, som går helt tilbage til 1929.

Der er sikkert mange der allerede kender os, vi fylder meget i det Københavnske bybillede, når vi servicerer alle de turister, der kommer til landet – og vi er en stor spiller, når vi taler kørsel med erhvervslivet samt de store konferencer, hvor vi tit står i front – derfor er det en meget naturlig disposition og udvikle vores netværk i den retning, der hedder Ajax København. – udtaler Heidi N. Larsen

Heidi N. Larsen fortæller endvidere; vi støtter gerne op om sporten, og ligesom vi gerne støtter op, lige så gode er man i Ajax København til at eksponerer os – og det betyder jo det hele, at vi går ”hånd i hånd” i en fælles ånd.

Vi glæder os

At skulle ligge på de danske landeveje med en klub som Ajax København, er vi stolte af – ”lilla” er jo en stor del vores brand og det skal nok skabe opmærksomhed, at de bliver flot og standsmæssigt kørt – vi glæder os naturligvis også til at lære de mange nye samarbejdspartnere at kende fra Ajax Københavns Netværk og komme i dialog om nye mulige opgaver – så alt i alt er vi meget positive over dette nye samarbejde afslutter Heidi N. Larsen

Fra Ajax Københavns side, skal der lyde et stort tak for støtten og det fremtidige samarbejde med Copenhagen Coach.
Se og hør mere om hvem Copenhagen Coach og Heidi N. Larsen er og hvad de kan tilbyde lige her:

90 års fødselsdag

D. 22 november kan vi fejre 90 års fødselsdag. I den anledning har vi fået lavet denne video 🙂

Slået op af Herfølge Turistfart A/S i Fredag den 30. august 2019