UGENS PARTNER – DET FAGLIGE HUS FORLÆNGER SAMARBEJDET

15. december 2020

Ugens Partner denne uge er Det Faglige Hus, som har været en vigtig og trofast partner af Ajax København gennem en lang årrække.
Derfor er det meget glædeligt at kunne meddele, at det vil de fortsat være, da hovedsponsoratet denne sæson er blevet forlænget. Det er afgørende, at så stor en organisation som Det Faglige Hus vælger at forlænge samarbejdet og bakker op om projektet som skal føre herrehåndbolden i København tilbage til toppen.

FORLÆNGER SAMARBEJDET – HERRE HÅNDOLD I KØBENHAVN SKAL TILBAGE TIL TOPPEN

Det Faglige Hus har forlænget samarbejdet som hovedsponsor frem til 2022.

“Det Faglige Hus har forlænget sit sponsorat med Ajax København for de næste to sæsoner. Det har vi gjort, fordi vi har stor tiltro til at Ajax’ nye set-up med Daniel Svensson ved roret, vil føre Ajax København Herreholdet op i Herre Håndbold Ligaen.
København mangler et hold, som kan udfordre den jyske dominans i håndbold og den rolle tror vi, at Ajax København vil være bedst til at udfylde.” – Poul-Erik Jensen, Det Faglige Hus.

Det glæder naturligvis også direktør Daniel Svensson, at samarbejdet er blevet forlænget.  

“I 8 år Det Faglige Hus været en solid, trofast og engageret part i Ajax København. Derfor glæder det mig virkelig, at de forsat har stor tiltro til Ajax København og at de fornemmer det store arbejde der bliver lagt i klubben. Forlængelsen af partnerskabet viser mig yderligere, at der ses positivt på en udvikling vi i Ajax København er i gang med. Det er er vigtigt skridt på vejen på vores rejse, at vi har Det Faglige Hus med.” – Daniel Svensson, Direktør Ajax København.

Det faglige hus giver en hånd

Melder du dig ind i Det Faglige Hus, og oplyser du på indmeldelsen, at du ønsker at støtte Ajax København, så sender Det Faglige Hus 1.000 kr. af sted til Ajax København, når du har betalt dit første kontingent. – Tryk på nedenstående billeder og læs mere. 

Fuld faglig tryghed i Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Prisen er kun 548 kr. pr. måned. Bliver du medlem i både fagforening og a-kasse, er fagforeningen gratis de første 3 måneder. Det Faglige

Hus er kendt for god service. Vi tager telefonen inden for 2 minutter, og vi er venlige og forstår din situation. Vi udbetaler dine dagpenge til tiden, og vi har forstand på det, vi arbejder med.

 
 

MANGE TAK FOR STØTTEN – BESØG DET FAGLIGE HUS LIGE HER, OG LÆS MEGET MERE.