UGENS PARTNER – LEIF JØRGENSEN – URE GULD SØLV

13. februar 2021

 

NYT PARTNERSKAB MED LEIF JØRGENSEN URE – GULD – SØLV

I denne uge skal vi byde velkommen til Leif Jørgensen Ure – Guld – Sølv, som er ny partner omkring 1. division Herrer og nyt medlem i erhvervsnetværket. Vi er rigtig glade for, at Leif Jørgensen vil støtte op om klubben og finder værdi i et samarbejde – Velkommen til og mange tak for støtten og partnerskabet.

Forretning med speciale i ure og smykker – med eget urmageri

Leif Jørgensen Ure Guld Sølv er en familie drevet virksomhed, som har haft forretning i Køge siden 1960. Forretningen drives i dag, som en moderne forretning med et stort udvalg af smykker og ure til både kvinder, mænd, piger og drenge.

Alt deres personale, er faguddannet inden for guldsmede- og urmagerfaget, og kan derfor altid give deres kunder en kompetent, frisk og serviceminded betjening. De har eget værksted hvor de foretager småreparationer, og når det gælder større opgaver har de et urmagerværksted og en guldsmed tilknyttet. Herudover hjælper de også meget gerne med: Huller i ørene, gravering og større vurderingsopgaver.

Besøg Leif Jørgensen Ure Guld Sølv lige her og se hvad de kan tilbyde. 

AJAX KØBENHAVN NETVÆRKET

Det er glædeligt med endnu en stærk partner i vores erhvervsnetværk som hele tiden udvikles. Vi er netop nu 65+ medlemmer i netværket, som favner bredt hvad angår brancher og virksomheder. Flere nye stærke og engageret medlemmer i netværket, betyder at netværket styrkes måned for måned og at muligheden for at skabe de rette relationer og forretningsforbindelser højnes.

Kontakt Peter Møller hvis du eller din virksomhed er interesseret i at blive en del af vores stærke netværk, eller blot vil høre nærmere.
pm@partnersinssports.dk / 42231510

MANGE TAK FOR STØTTEN OG PARTNERSKABET

#SAMMENERVISTÆRKERE #STØTVORESPARTNERE