UGENS PARTNER – LUND ELMER SANDAGER

17. marts 2021

NYT PARTNERSKAB MED LUND ELMER SANDAGER
Det er med stor glæde, at vi kan præsentere en ny stærk partner i Ajax København.
Vi skal byde velkommen til Lund Elmer Sandager Advokatfirma, som er seneste nye partner omkring 1. herresenior og medlem af erhvervsnetværket – Vi ser frem til et godt samarbejde, tak for opbakningen og velkommen til!

LUND ELMER SANDAGER ADVOKATFIRMA
Lund Elmer Sandager er et full-service, konkurrencedygtigt advokatfirma med dygtige og ambitiøse medarbejdere, som i en travl, højteknologisk forretningsverden viderefører firmaets tradition for fokus på klassiske dyder som ordentlighed, tilgængelighed og effektiv rådgivning, der til enhver tid er tilpasset klientens behov. Lund Elmer Sandager blev grundlagt i 1877 og er gennem fusioner og organisk vækst vokset til et advokatfirma, der i dag hører til blandt de større danske advokatfirmaer og beskæftiger mere end 110 medarbejdere centralt i København.

“Hos Lund Elmer Sandager er vi i øjenhøjde med vores klienter og taler et sprog, alle forstår. Vores mangeårige erfaring, brede kompetence og en smal proces gør os i stand til at give vores klienter indsigtsfuld og værdiskabende rådgivning til den bedste pris.

Vi tilbyder dig en mere transparent proces, end man normalt møder på advokatkontorer. Transparent og mere direkte, så vi sammen finder et resultat, der giver mening for dig. Vores klienters sager kendes derfor til enhver tid af en fast kontaktperson. Det skåner klienten for følelsen af at være en brik i en stor organisation. Du kan med andre ord altid få en statusopdatering eller et salæroverslag, så vi sammen kommer godt i mål uden ubehagelige overraskelser.

Vi rådgiver om alle de forskellige kommercielle juridiske discipliner, så uanset om du en startup, en enkeltmandsvirksomhed eller en stor global koncern, får du de bedste forudsætninger hos os, da vores specialister dækker mere end 30 fagområder. Vi er også specialister i retssager og går i retten med vores klienter, hvis sagen kræver det.”

Advokat Anders Linde Reislev

Medlem af Ervhervsnetværket

Advokat Anders Linde Reislev

Anders Linde Reislev er advokat hos Lund Elmer Sandager i Corporate Commercial-afdelingen, hvor han arbejder med generel selskabsret. Anders arbejder også med IT-ret, hvor han rådgiver både danske og udenlandske virksomheder om GDPR og IT-kontrakter.

Anders er desuden specialiseret i udbudsret og rådgiver bl.a. virksomheder om tilrettelæggelse af tilbud samt håndtering af klagesager ved Klagenævnet for Udbud. Derudover rådgiver Anders om forsikring og forsikringsformidling.

Du er altid velkommen til at kontakte Anders for en snak om dine juridiske eller kommercielle muligheder på +45 33 300 296 eller skrive på alr@les.dk

Kalvebod Brygge 39-41
1560 København V.
www.les.dk

MANGE TAK FOR STØTTEN OG PARTNERSKABET

#SAMMENERVISTÆRKERE #RESULTATERMEDSOCIALTANSVAR