Ugens Partner – Nyt Partnerskab – HUSTED VIN

29. oktober 2020

 

Nyt partnerskab med Husted Vin

Det er med stor glæde at vi kan præsentere en ny stærk partner i Ajax København. Et samarbejde er indgået med Husted Vin som er ny partner i Ajax København og erhvervsnetværket. Vi ser frem til et godt samarbejde – velkommen til og mange tak for støtten!

Husted Vin – en familie med kærlighed til mad og vin

Husted Vin har importeret vin siden slutningen af ´90erne og står bag fire vinbutikker i København. Derudover leverer de vin til barer og restauranter i hele landet, og og ejer også restauranterne PatéPaté, Bibendum og Falernum.

“Fælles for alle vores restauranter er kærligheden til mad og vin samt den passion der skal til for at drive forretning med hjertet på rette sted. Vi er ikke som alle andre, og det er vi stolte af. Her er ingen uniformer eller dress code, men engagerede personligheder med fokus på at levere den bedste oplevelse.”

Husted Vin tilbyder alt fra den ene gode flaske til middagen, vine til store arrangementer, firmagaver, vinsmagninger i alle størrelser og alt der i mellem. “Intet er for småt, intet er for stort!”

Vores mission er at bringe god vin ned i øjenhøjde og tage snobberiet ud.

“Som virksomhed med stærke rødder i København er vi glade for, og stolte af, at være ny partner i AJAX København som vi deler mange værdier med.”

Husted Vin Familien består af:
Paté Paté, Bibendum, Falernum, Wakha, Husted Vin Engros, Husted Vin Gl. Strand, Husted Vin Østerbro og Husted Vin Kødbyen.
Læs mere om Husted Vin lige her – Husted Vin

Vind gavekort til Husted
Bliv en del af Husted Vin familien og modtag deres nyhedsbreve med tips & tricks, tilbud og anbefalinger direkte til din indbakke. Samtidigt deltager du i konkurrencen om et gavekort på 500kr, som bliver udtrukket hver måned blandt alle tilmeldte. Tilmeld dig her