Ugens Partner – Nyt Partnerskab – SCANDERA ApS

9. november 2020


Ajax København byder velkommen til SCANDERA ApS 

Vi er utrolig glade for at kunne præsentere Scandera ApS som en ny partner i Ajax København. Scandera ApS træder ind som medlem i erhvervsnetværket og som partner omkring 1. herresenior. Vi ser frem til et stærkt samarbejde – Velkommen til og mange tak for støtten!

SCANDERA ApS – El-installation & Erhvervsklatring

Scandera ApS er autoriseret EL installatør, med ekstra værktøj i form af en klatre uddannelse. De ansatte har samlet mere end 50års erfaring fra store komplicerede byggeprojekter til mindre el installationer. Scandera ApS bistår bl.a. opgaver som total entrepriser og del entrepriser og tager gerne dialogen med ingeniører, arkitekter og bygherrer om muligheder for at løse opgaverne.

ErhvervsklatringRope Access service

Håndværk udført svært tilgængelige steder uden stillads eller lift – spar tid og penge.
Erhvervsklatreafdelingen består af faglærte håndværkere indenfor flere fag, med mange års erfaring indenfor hvert af disse fag, samt mange år som erhvervsklatre.

“Vi har rope access som et værktøj og varetager alle typer af elinstallationer til såvel det offentlige, det private erhvervsliv og boligforeninger ved hjælp af professionel erhvervsklatring varetager SCANDERAs faglærte håndværkere opgaver på både jorden og i højden.”

 

EL-Installationer til erhverv og private

EL-afdelingen tager enhver udfordring, om det er kabeltræk til store boligforeninger, udregninger på større projekter, eller hjemlige installationer hos private. Vi installerer hårde hvidevarer i Køkken, bryggers og badeværelset. Vi monterer stikkontakter, lampe udtag og afbrydere. Vi udskifter HpFI relæer, udbygger el-tavler og sørger for at dimensioneringen af elinstallationen passer til forbruget så sikringerne ikke springer.

Intet er for småt intet for stort – SCANDERAs opgave er at få det gjort.

 

Velkommen til SCANDERA – Besøg SCANDERA ApS lige her, og læs meget mere. 

Søren Lundstrøm, Partner Scandera ApS – Daniel Svensson, Direktør Ajax København (Billedet er taget inden COVID-19 restriktioner og anbefalinger)