Ugens Partner – Nyt Partnerskab – Tektrold

17. november 2020


NYT PARTNERSKAB MED TEKTROLD

Vi er utrolig glade for at kunne præsentere TEKTROLD som en ny partner i Ajax København. TEKTROLD træder ind som medlem i erhvervsnetværket og som partner omkring 1. herresenior. Vi ser frem til et stærkt samarbejde – Velkommen til og mange tak for støtten!

TEKTROLD – HOS OS BLIVER INGEN PUTTET I PAKKELØSNINGER

Vi er din proaktive samarbejdspartner, der leverer en moderne IT-afdeling med support, rådgivning og sparring til din organisation.
IT er rygraden i en moderne organisation, hvilket betyder at IT har stor indflydelse på medarbejdernes hverdag og trivsel. Vi vil gerne skabe de bedste IT-rammer for vores kunder. Det mener vi, at vi gør ved at fjerne grænsen mellem jeres medarbejdere og os – da vi på den måde får den bedst mulige forståelse for jeres hverdag.

TEKTROLD er specialister i små virksomheder – “hos os bliver ingen puttet i en pakkeløsning”. Alle virksomheder er unikke, derfor tilpasser vi vores aftaler efter kundens ønske og behov.

– Bliv fri for IT-udfordringer og brug din tid bedre.
– Få overblik over dine udgifter til IT.
– Nemt at få hjælp i hverdagen.
– Vi dokumenterer din IT-sikkerhed.
– Du får Tektrold som din servicemindede IT-afdeling.

Besøg Tektrold lige her, og læs meget mere 

 


AJAX KØBENHAVN – ET NATURLIGT PARTNERSKAB

Vores samarbejdspartnere er – som os selv – beliggende i København og omegn, hvilket gør det til et naturligt valg for Tektrold at indgå et partnerskab med AJAX København og blive medlem af erhvervsnetværket.
Mange spændende ting sker omkring Ajax København netop nu, og projektet der blev os fremlagt, gjorde at vi ikke var i tvivl om at vi skulle være en del af Ajax København.