UGENS PARTNER – OFFICE OUTLET

16. januar 2021


NYT PARTNERSKAB MED OFFICE OUTLET

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere en ny stærk partner i Ajax København. Vi skal byde velkommen til OFFICE OUTLET, som er seneste nye partner omkring 1. herresenior og medlem i erhvervsnetværket. Vi ser frem til et godt samarbejde, velkommen til!

OFFICE OUTLET – KØBENHAVNS STØRSTE MARKEDSPLADS FOR NYE OG BRUGTE KONTORMØBLER

OFFICE OUTLET sortiment består af brugte og renoverede kvalitetsmøbler i god stand, samt egen importerede nye møbler til billige priser.

“Som kunde hos OFFICE OUTLET vil I opleve en kompetent service og rådgivning, hurtig levering, samt mulighed for montering af møblerne på jeres adresse. Vi tilbyder også køb af jeres brugte møbler, når I handler med OFFICE OUTLET. Og det er med til at skabe et miljørigtigt og ansvarligt genbrug. Leje af kontormøbler og buy-back aftaler, er også en mulighed hos OFFICE OUTLET.”

Nikolaj Holmstrøm, Office Outlet – Daniel Svensson, Direktør Ajax København

OFFICE OUTLET er centralt beliggende i København SV.

SER FREM TIL SAMARBEJDET OG TIL AT NETVÆRKE

Det er med stor stolthed & glæde, at kunne præsentere vores samarbejde og partnerskab med- og hos Ajax København. Der har været en god synergi og forståelse igennem hele forløbet og vores interesserer, ambitioner og visioner afspejler hinandens. Jeg glæder mig til at realisere vores fælles drømme og mål. Personligt glæder jeg mig til at komme ud og brande hvem vi er og hvad vi står for. Det bliver spændende at opbygge nye værdiskabende relationer og finde kommende samarbejds- og sparringspartnere.
Jeg tror på, at vores fremtidige samarbejde kommer til at have stor effekt på den lange bane både for Ajax København og os i Office Outlet.

– Udtaler Nikolaj Holmstrøm, Office Outlet.

BESØG OFFICE OUTLET LIGE HER, OG LÆS MEGET MERE