Ugens Ungdomsprofil – Caroline Kliver

26. september 2017

Ugens ungdomsspiller – Caroline Kliver

I denne uge sætter vi atter fokus på én af vores nytilkomne spillere i klubben. Vi er taget et smut ned i vores U18 Pigeafdeling, og her har vi fundet Caroline Kliver, der det seneste år har været på efterskoleophold på ISI i Ikast, hvor hun var med til at vinde DM Guld med FC Midtjyllands U16 piger i sidste sæson. Nu er hun kommet tilbage til Sjælland og efter at have spillet ungdomshåndbold i Jersie HK og Roskilde Håndbold, valgt at tage til Vesterbro for at flytte sit talent endnu mere.

Navn: Caroline Kliver
Hold: U18 Piger
Årgang: 2000
Bopæl: Havdrup
Favorithåndboldspiller: Louise Burgaard
Tidligere klubber: Jersie HK, Roskilde Håndbold og FC Midtjylland

 

Hvorfor har du valgt at tage til Ajax København, efter du er kommet hjem fra ISI?

Svar: Jeg har valgt at spille i Ajax København, da jeg synes det er en spændende klub, som gør det muligt for mig, at kombinere sport og skole. Jeg ledte efter et elitepræget miljø, som jeg synes Ajax Købehavn kunne tilbyde mig. Derudover var jeg klar til at prøve et nyt eventyr, med nye udfordringer og spillemuligheder.

Hvordan har det været at starte op i Ajax København?

Svar:

Det har været overraskende nemt for mig at starte op i Ajax København. Trænerne har været gode til at gøre alle os nye, til en del af holdet via træningslejre og arrangementer udenfor håndbolden, ja og for ikke at glemme alle Buus´ pædagoglege – haha. Det har alt sammen været med til at give mig en form for tryghed både på og udenfor bane. Derudover har pigerne selvfølgelig også spillet en stor rolle i dette forløb, og de har alle taget imod mig med åbne arme. Det er ikke kun mit eget hold, som har været super gode i den forstand. Alle i klubben været vildt søde og imødekommende, og det har helt sikkert været en positiv oplevelse, at starte i Ajax København.

Hvad er det fedeste ved at være en del af Ajax København, indtil videre?

Svar: Noget af det fedeste er helt sikkert fællesskabet på holdet. Jeg føler allerede, jeg er faldet vildt godt til, og pigerne har simpelthen været så søde til at tage imod mig. Jeg synes også det er helt

 vildt fedt, at der altid er kæmpe opbakning og god stemning i hallen. Derudover er det fedt at være tilbage på Sjælland, hvor vi snakker det samme sprog 😉

 

 

Hvis du skulle beskrive dig selv som person og håndboldspiller, hvordan vil det så være?

Svar: Jeg er en meget målrettet, udadvendt og imødekommende pige, som har en skæv humor. Jeg går på Niels Brock JTP HHX, hvor jeg er Team Copenhagen elev, og har morgentræning to gange om ugen. Som håndboldspiller er jeg nok, det man vil kalde en holdspiller – med tryk på hold. Jeg elsker fællesskabet omkring holdet, og går meget op i, at alle er en del af det.

 

Vi Glæder os alle til at følge Kliver og resten af U18 pigerne den kommende sæson!