Ugens ungdomsspiller – Frida Bjørn Suurlan Andersen sæsonen 2017-18

3. oktober 2017

Ugens ungdomsspiller – Frida Bjørn Suurlan Andersen

I denne uge sætter vi fokus på én af vores U16 piger som altid har spillet i klubben. Vi har vi fundet Frida Andersen, der den kommende sæson går på efterskoleophold på Kies, for at hun også kan blive ved med at spille i Ajax København. Frida har altid kommet i hallerne som lille, og det er nok også en af grundene til at hun har Ajax København helt inde i hjertet.

Navn: Frida Bjørn Suurlan Andersen
Hold: U16 piger
Årgang: 2001
Bopæl: Vesterbro
Tidligere klubber: Jeg har altid spillet i Ajax København

Hvor længe har du spillet i Ajax København og hvorfor valgte du netop Ajax København som Klub?
Svar:
Jeg har altid spillet i Ajax, og har bla. også valgt Kies efterskole, så jeg kan blive ved med at spille i Ajax

Du har valgt at gå et år på KIES og forsat spille i Ajax København. Hvordan har det været?
Svar:
Jeg er vildt positiv overrsaskset over Kies og alt det sociale Kies indebærer. At jeg fortsat kan spille i min klub, er et kæmpe bonus, da jeg er super glad for trænerne i Ajax og glad for mine holdkammerater

Valgte du at gå på KIES for at kunne forsætte med at spille i Ajax København?
Svar:
Ja bla. Jeg har også hørt rigtig meget godt om Kies, fra både min storebror og Fætter, der har gået på Kies før. Jeg har på ingen måde fortrudt min beslutning.

Hvad er det fedeste ved at være en del af Ajax København?
Svar:
Det fedeste ved at være en del af Ajax København, er helt klart den udfordring man får, fra både trænere og spillere. Det er super fedt at Ajax ligger vægt på at udvikle ungdomsspillere, ved at træne på kryds og tværs af aldre.

Hvis du skulle beskrive dig selv som person og håndboldspiller, hvordan vil det så være?
Svar:
Jeg er en person der ligger vægt på at alle har det godt både på og ude for banen. Jeg er målrettet og vil gøre mit bedste for at kæmpe til det sidste, for både mig selv og for mit hold.

Hvad bruger du din tid på når du ikke spiller håndbold?
Svar:
Når jeg ikke spiller håndbold i Ajax, bruger jeg min tid på at være sammen med venner, og nyder efterskolelivet på Kies

Det bliver rigtig spændende at følge Frida og vores U16 piger den kommende sæson, der har en meget stor årgang på ca. 30 spillere, hvilket er rigtig flot i en U16 årgang!