Ugens ungdomsspiller – Lirije Tairi sæsonen 2017-18

15. januar 2018

Ugens ungdomsspiller – Lirije Tairi

Ugens ungdomsspiller Så er vi tilbage med endnu en af vores fantastiske ungdomsspillere i fokus. Med Makedonske rødder og en stærk venstre arm har vi fundet Lirije Tairi fra U14 pigerne. Lirije er en god pige med masser af talent i en i øvrigt talentfuld afdeling i klubben.

Navn: Lirije Tairi

Hold: U14 Piger

Årgang: 2003

Favorithåndboldspiller: Nora Mørk

Tidligere klubber: Freja HK

Hvorfor valgte du i din tid at flytte til Ajax København fra Freja HK?

Svar: Jeg valgte, at skifte klub fra Freja HK til Ajax København pga, jeg tænkte, at i Ajax Kbh ville jeg kunne udvikle mig, og det føler jeg også, at jeg har.

Hvad er det fedeste ved at spille håndbold i Ajax København?

Svar: det fedeste er, at vi har det bedste sammenhold, og at jeg og mit hold tager håndbold meget seriøst og bakker hinanden op.

Hvad kendetegner dig som person og på håndboldbanen?

Svar: Jeg betragter mig selv som en meget smilende pige, som altid vil være der for andre. På banen er jeg altid klar til at give mig selv 100 %. Selv en skade kan ikke stoppe mig. Jeg ville aldrig svigte mit hold.

Hvad er dine drømme i livet og med håndbold?

Svar: Min største drøm er, at spille for det danske landshold.