Ugens Ungdomsspiller – Mikkel Løve

25. oktober 2017

Ugens ungdomsspiller – Mikkel Løve

I denne uge er vi taget et smut ned i U16 drenge afdelingen, og her har vi fundet en rigtig Ajax dreng. Mikkel Løve er højre back, og er med på HRØs udvalgte hold. Udover at være en dygtig håndboldsspiller, er Mikkel en dreng med hjertet på det rette sted.
 
Navn: Mikkel Løve
Hold: Ajax u16 drenge
Årgang: 02
Bopæl: Valby
Tidligere klubber: Jeg har altid spillet i Ajax. Jeg har spillet i Ajax i 7 år og er i gang med mit 8. år i klubben.
Grunden til jeg ikke skifter klub er, at jeg er rigtig glad for mine trænere og håber på, at jeg kan udvikle mig meget mere her i Ajax.
 
Hvordan vil du beskrive dig selv som person og håndboldspiller, og er der forskel på de to?
Som person er der meget fart i mig. Jeg elsker, at der sker noget hele tiden. Derudover er jeg også typen, der tænker på, hvordan andre har det. Som spiller synes jeg, at jeg har et godt overblik for spillet. Derudover har jeg et temperament, som jeg øver mig i at kontrollere og som jeg har fået mere og mere styr på. Til sidst vil jeg beskrive mig selv som en vindertype både på og udenfor banen.
 
Hvad bruger du din tid på, når du ikke spiller håndbold?
Når jeg ikke er til håndbold elsker jeg at være sammen med min venner og familie.
 
Hvad er det fedeste ved at være ungdomsspiller i Ajax København?
Det fedeste ved og være ungdomsspiller i Ajax er, at man bliver taget meget seriøst og folk i klubben tænker meget på, at blive ved med at både at udvikle mig som spiller, men derudover også som menneske.
 
Hvad er din store drøm som håndboldspiller og hvordan tænker du Ajax København kan støtte dig i denne?
Min store drøm er, at jeg gerne vil ud og prøve at spille i udlandet og spille i nogle af de største haller i hele verden. Dette kan Ajax hjælpe mig med, ved at fortsætte med at udvikle mig som håndboldspiller og gøre mig klar til de udfordringer der venter.