Ung stregspiller tager hul på seniorkarrieren hos Ajax København Ligakvinder

23. marts 2021

19 år gammel, 186 centimeter høj, stregspiller. Navnet er Emma Caroline Petersen, og hun er den nyeste tilføjelse til Ajax København Ligakvinder.

Forud for 2021/2022 sæsonen, har vi indgået en aftale med Emma, bedre kendt som CP. CP kommer til Ajax København fra Herning-Ikast Håndbold, hvor hun siden hun var U16 spiller, har været en del af en ungdomsafdeling i landets absolutte top. CP er oprindeligt fra Frederikssund, hvorfor ankomsten i Ajax København, også er en retur til Sjælland for den høje stregspiller.

Vi har bedt CP om at sætte et par ord på sine tanker, omkring fra næste sæson at skulle være en del af Ajax Københavns Ligakvinder:

Jeg er kommet frem til at lidt luftforandring vil være godt for min videreudvikling, både som håndboldspiller og som menneske. At spille i Ajax København giver mig en mulighed, som jeg tror kan blive rigtig spændende for mig. Skiftet giver mig gode sportslige muligheder og samtidig lejlighed til at jeg kan komme tilbage Sjælland.
Selvfølgelig bliver det svært at tage afsked med Ikast, pigerne på holdet og selve håndbold-setuppet der er her i Herning-Ikast Håndbold, især nu hvor jeg har tilbragt de fleste af mine ungdomsår her. Jeg er dog sikker på at det er den helt rigtig beslutning for mit vedkommende.

Ajax København er et ungt hold, hvor jeg tror at jeg kan bidrage med mine kompetencer i forsvaret, specielt mit paradespil, og i angrebet vil jeg nok kunne bidrage med noget fysik.”

Vi har naturligvis også bedt Mathias Berg, direktør for Ajax København Ligakvinder, om at sætte et par ord på truppens nyeste medlem:

CP har jeg haft i kikkerten længe og har fulgt hendes udvikling i det jyske. Hun har nogle ret åbenlyse kvaliteter og et kæmpe potentiale og jeg er naturligvis super tilfreds og meget glad for, at vi har tilført en så talentfuld spiller til vores ligahold. Med CP får vi en spiller med spidskompetencer og med et særligt fysisk udgangspunkt og jeg glæder mig helt vildt til at få hende ind i klubben og ud på de 20×40.”.

Vi glæder os til at byde CP velkommen hjem til Sjælland, og velkommen til Ajax København, samt at se hende i aktion med resten af Ligakvinderne.

Spørgsmål kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk

Emma Caroline Petersen