Velkendt ansigt bliver ansvarlig for dameafdelingen i Ajax København

Dameafdelingen får “ny” afdelingsansvarlig

Efter at, Michael Pallisgaard forlod Ajax København for 3 sæsoner siden, er han nu klar til at vende tilbage til klubben, denne gang som afdelingsansvarlig for dameafdelingen fra sæsonen 2020/2021.

 Med rollen som afdelingsansvarlig bliver Michaels vigtigste rolle at skabe den røde tråd på tværs af vores store dameafdeling i Ajax København moderklub, som dækker over 2. divisions damer, 3. divisions damer og kvalrække damer. Dette gælder selvfølgelig på det sportslige plan, men ikke mindst på det sociale plan.
Udover sin post som afdelingsansvarlig, vil Michael samtidig indtage rollen som cheftræner på vores 2. div damer.

Maria Knudsen, der selv er aktiv i dameafdelingen, siger om Michael således:
”Michael kan samle folk som ingen andre. Han er eminent til at skabe kultur, og de sportslige resultater han har været en del af de sidste par sæsoner, taler for sig selv. Vi er meget stolte af at kunne byde Michael tilbage til Ajax København.”

 Om sin tilbagekomst til Ajax København, siger Michael selv:

”Ajax har siden min afsked for nu tre sæsoner siden, ligget mit hjerte nært og jeg er altid blevet modtaget med åbne arme af både ’mine’ tidligere spillere, trænerne fra dengang og de fantastiske frivillige i klubben, når jeg har været på besøg i Bavne, hvad enten det har været som tilskuer eller som træner for et modstanderhold.
Da Mathias Berg i starten af året kontaktede mig og præsenterede de overordnede rammer for projekt ’Dame Senior’ og den frihed jeg ville få i opgaven med at få skabt en mere samlet DS-afdeling, så var det næsten for godt et tilbud, til at jeg kunne sige nej, selvom jeg havde det rigtig godt ude i Amager SK.Yderligere samtaler med Maria Knudsen, bekræftede kun min mavefornemmelse, så “jeg er tilbage i Ajax” – når Corona tillader det – og jeg ser virkelig frem til, at få testet nogle organisatoriske og spilmæssige teorier og tanker af.

I Ajax København er vi naturligvis meget tilfredse med at Michael vender tilbage til klubben, og glæder os til at se ham i aktion!

Michael Pallisgaard