Vi jagter første sejr over United

12. februar 2020

I aften går det igen løs i Bavnehøj Arena, når Heine Eriksens Aarhus United gæster Bavnehøj Arena.

Det omvendte opgør i Ceres Park hal bød på sæsonens næststørste nederlag. Hjemmeholdet var ganske enkelt overlegen og vandt med 28-15. Siden da er der slet meget. Vi har siden rejst os og spillet rigtig flot håndbold. Det skal vi bygge videre på i aftenens kamp. Cheftræner Dennis Bo siger oM kampen:

I aften skal vi have besøg af endnu et slutspilshold, denne gang er det holdet fra Aarhus. Aarhus er lykkes med at få hentet en rigtig talentfuldtrup. Med en håndfuld spillere som alle er i periferien af det danske og norske landshold. Spillere som Celine Lundbye, Helena Elver, June Bøttger og Line Ellertsen er alle spillere, som jeg tror, vi kommer til at se i fremtiden. Krydret med to dygtige svenske målvogtere, hvoraf Martina Thörn var med Sverige til VM i Japan” siger DB og fortsætter:

“Jeg glæder mig personligt over, at vi har fået et konkurrencedygtigt hold i Aarhus, hvor det er spillet på banen og ikke så meget økonomi, der fylder i historierne omkring Aarhus og kvindehåndbold.
Om os selv er vi fortrøstningsfulde, vi træner rigtig godt, og der bliver arbejdet seriøst og målrettet med tingene. �Vi glæder os til at spille på hjemmebane og vise Ajax værdier; fight, glæde og sammenhold til publikum, som skulle have lyst til at bruge en aften i vinterferien på at bakke os op
” slutter han.

Vi har brug for al den opbakning vi kan få, så vi Ian få den første sejr over Aarhus United. Vi har flere gange været tæt på, og i aften går vi benhårdt efter det! Der er kampstart kl 19:00!

KOM SÅ AJAX!!