Vi jagter point mod slutspilsapiranterne fra Silkeborg-Voel

4. september 2019

Så gælder det! I aften spiller Liga damerne sæsonens første hjemmekamp, når Silkeborg-Voel gæster Bavnehøj Arena, til det der kan vise sig, at blive en brag af en kamp.

Sidste gang vi stødte på Voel i grundspillet, endte kampen 15-15. Det var en kamp, hvor begge hold og specielt keeperne ramte et meget højt niveau. Til gengæld havde gæsterne overhånden, da vi mødte dem i nedrykningsspillet.

Aftenens gæster råder over en masse tidligere, nuværende og potentielle landsholdsspillere fra både Danmark, Norge og Sverige. På holdet råder Voel over bl.a liga topscoreren, Sofie Bæk Andersen, tidligere landsholdsspiller, Jane Schumacher og den norske bobler, Hanne Bredal Oftedal, som er søster til den mere kendte, Stine Bredal Oftedal, som regnes for en af verdens bedste kvindelige håndboldspiller. Det er blot få af en masse store navne som midtjyderne har løbende rundt.

Hos vores Liga damer, ser alle rigtig skarpe ud, hvor der pt. ikke er nogen skadede spillere. Udover Stine Nørklit Lønborg, som stadig er ude. Det er samtidig første hjemmekamp i ligaen for vores nye spillere, Siw Aabech, Mollie Edelved, Louise Egestorp og Louisa Mistet. Dem glæder vi os til, at se i aktion i den hvide/røde trøje.

Der er ingen tvivl om, at vi får hænderne fulde til aftenens kamp, men vi tror naturligvis på os selv og på 2 point, men vi har i den grad brug for jeres hjælp, så vi kan komme på tavlen! Så kom i hallen og tag familie og venner under armen og oplev damehåndbold på højeste plan.

Der er kampstart i Bavnehøj Arena kl 19:00.