Vi jagter revanche mod Aalborg

22. februar 2020

Liga damerne er netop på vej til Nørresundby, hvor der venter en meget vigtig kamp mod EH Aalborg.

I det omvendte opgør i oktober måned måtte vi indkassere et nederlag på 21-24, efter en jævnbyrdig affære. Det var dog gæsterne der var skarpest i mod slutningen. Siden da er der sket en del hos begge mandskaber. Vi har i den grad rejst os efter det og har skrabet 13 point sammen, mens EH Aalborg har formået at skrabe 5 point og skrivende stund indtager rækkens sidste plads.

Vi har taget en snak med Dennis Bo inden kampen og han siger følgende:

– I dag skal vi på langfart til Aalborg. Det første opgør i Bavnehøj sluttede med et nederlag på 3 mål. Så vi føler, at vi har en revanche til gode.
Aalborg har i sidste uge skiftet ud på trænerposten, og det er altid spændende hvad det har af indflydelse. Det plejer at være ensbetydende med noget nyt humør og gåpåmod. Aalborg kæmper PT for deres overlevelse i ligaen, noget vi selv er glade for, at vi ikke er en del af.

– Vi derimod kæmper hårdt for 10. pladsen og ved at 2 point vil lune gevaldigt. Vi har brugt ugen på, at kigge mest på os selv og på at skabe sikkerhed i vores koncept, og det har set godt ud til træning. Så vi håber, at vi kan få bragt det ind på banen i morgen.

Der er kampstart kl 15:00 i Nr.Sundby idrætscenter. Hvis Omer Aalborg eller omegn så kom og hjælp pigerne til 2 vigtige point!