Vi takker og bukker for de her drenge!

6. juni 2018

PRESSEMEDDELELSE – København, d. 5/6-2018

I udgangen af denne måned, er der en del spillere på AJAX København 1. herrer, der stopper. Det er alle drenge, der har kæmpet hårdt for AJAX, og vi takker for deres store indsats.

Spillerne vi tager afsked med er;

Jacob Wiberg:
Jacob har valgt at prioritere sin uddannelse og dermed, at “neddrosle” de mange timer som trods alt er blevet brugt på håndboldbanen igennem de sidste mange år.  Jacob har altid været en loyal og pligtopfyldende spiller som trænerteamet har brugt på alle tre positioner i bagkæden.  Jacob vil, når tiden er til det, komme forbi Bavnehøj Arena og træne lidt med.  Vi siger tak til Jacob for mange gode år i AJAX trøjen.

Frederik Samuelsen:
Frederik kom til AJAX København i sæsonen 2017/2018.  Frederik spillede forinden i HIK og havde næsten bestemt sig for, at tiden med tophåndbold for en periode skulle sættes på hylden på grund af hans studie.  Alligevel besluttede han sig for et år mere hos os. Frederik gik positivt til opgaven og var en god støtte på højre fløj, men skal fra næste sæson til Jernløse Håndbold, hvor han kan nøjes med at træne to gange om ugen og dermed få mere tid til studiet.  Vi ønsker Frederik god vind i Jernløse Håndbold og med studiet.

Mikkel Amdi:
Amdi har de seneste sæsoner været i HS1 truppen, men af flere årsager blev i det i den afsluttede sæson kun til tre kampe for Amdi.  Amdi stopper i HS1 truppen men, kan kun se sig selv spille i AJAX København, hvilket vi er rigtig glade for og er sikre på, at han vil give HS2 er løft mod 2. division.  Tak til Amdi for indsatsen og vi glæder so til at følge ham med HS2.

Mick Schubert:
Mick er trods det han har været rundt omkring i flere forskellige klubber, en af de spillere som har været flest år i AJAX København.  Desværre har der tilstødt Mick nogle ærgerlige skader undervejs, som har slidt på den nu “kun” 30-årige krop.  Mick har i sit civile, sammen med kæresten Annika fået datteren Filippa og er kommet godt i gang med det rigtige arbejde, hvorfor vi er blevet enige om, at Mick stopper som spiller på HS1. Men Mick vil holde formen skarp og stå klar, hvis der skulle opstå en skade på venstre fløj.  For som Mick selv siger “jeg skal kun spille for AJAX København”.  Mick vi ønsker dig alt det bedste og måske ses vi igen på banen.

Mikkel Vilhelmsen:
Mikkel kom til AJAX København for to år siden fra HIK og gik til opgaven som sjældent set før.  I løbet af et par måneder, var det en fysisk skarp Mikkel som vogtede buret.  I den seneste sæson blev antallet af minutter på banen for få til, at Mikkel følte, at han havde den nødvendige tid til træning 4-5 gange om ugen og minimum én kamp om ugen.  Mikkel har derfor valgt, at sætte håndbolden på nedsat blus, men i lighed med Mick også tilkendegivet, at han er klar til, at hjælpe, hvis det skulle blive nødvendigt.  Vi håber alle, at vi fortsat vil se Mikkel rigtig meget i hallen og er tiden til det, så vil HS2 helt sikkert gerne bruge af din erfaring og dine kompetencer.

Heldigvis er det ikke rigtigt farvel til en del af drengene, og vi er utrolig glade for, at vi fortsat kan støde på drengene i Bavnehøj Hallen.
Rigtig god vind til alle fem!