Optakt: Begge hold skyder sæsonen igang med svære kampe

31. august 2019

I eftermiddag åbner sæsonen for AJAX Københavns bedste senior hold. Herrerne tager i mod Skive fH, mens damerne drager til det midtjyske, hvor Herning/Ikast venter. Om hjemmekampen udtaler cheftræner, Lars Nedergaard:

Første kamp i turneringen er altid noget særligt. Mange spørgsmål dukker naturligt op: Er vi klar til sæsonstart? Hvor gode er vi? Har vi trænet godt nok?
Hele det “nye setup” (ny cheftræner, ny assistent, ny fysisk træner, ny fysioterapeut) mødtes til første træning sammen den 22. juli. 5 ugers træning, 5 træningskampe og 1 træningslejr er udganspunktet før denne
sæsonstart mod Skive. Trods det korte forløb, så oplever vi en super stemning i truppen. Der er en tro på tingene. En tro på projektet. En tro på konceptet, og en tro på hinanden.” siger Lars Nedergaard og fortsætter: 

Vi møder i dag et stærkt og ambitiøst Skive mandskab, der af de fleste er udråbt som en af favoritterne i dette års 1. Division. Vi er underdogs i denne kamp, men vi ligger os absolut ikke ned. Vi vil gøre ALT for at jagte en åbningssejr i Bavnehøj.
Vi glæder os vanvittigt til at spille foran vores trofaste AJAX Supportere, sponsorer, ungdomsspillere/ledere og andre tilskuere.
Vi håber, I vil støtte og tage godt imod de nye spændende spillere i truppen.” 

En time senere møder vores Liga damer, DM-sølvvinderne fra Herning/Ikast på en svært udebane. Cheftræner Dennis Bo Jensen udtaler:

Forventninger til imorgen er, at det bliver en svær kamp. Herning/Ikast har oprustet godt til denne sæson og har et hold med mange store profiler. Vi er et sted, hvor vi fortsat fokuserer mest på os selv, og som altid vil give den fuld gas,” slutter Dennis Bo.

Der er kampstart kl 15.00 i IBF Arena, Ikast. Er man på de kanter, så kom forbi og hep på damerne i en meget svær sæsonåbner!