Wildbork tager et år mere

11. juni 2018

Christina Wildbork fortsætter hos Ajax

Det er med stor glæde at vi kan meddele at Christina Wildbork har sagt ja til at være en del af vores ligatrup en sæson mere!

Wildbork kom til midt i den forgangene sæson og har været en klar forstærkning til vores trup, derfor er det også vigtigt for klubben at Wildbork tager et år mere.

Wildbork ser frem til endnu et år i Ajax og siger om sin beslutning:

“Jeg har valgt at skrive et år mere med Ajax da jeg er et sted i mit liv hvor jeg er rigtig glad. Jeg har fået ro og styr på mit liv og derfor føler jeg at det eneste rigtige lige nu er at blive et sted hvor jeg har det godt, nyder at spille og komme til træning og være på et hold med nogle fantastiske piger. Mine forventninger til næste sæson er helt klart at vi inde i Ajax bliver et mere stabilt hold som kan undgå nedrykningsspillet og får lidt flere point på kontoen end sidste sæson.”

 

Sportschef Mathias Berg udtaler:

“Christina kom tilbage til Ajax efter nogle spændende og lærerige år væk fra København og det er en mere moden og afklaret spiller vi har fået hjem og det kan vi mærke på holdet. Christinas spillemæssige kvaliteter er på et rigtig højt niveau og ud over at være målfarlig selv er hun også med til at gøre spillerne omkring hende bedre. Det har naturligvis haft meget høj prioritet at få Christina til blive i København og heldigvis har det været ret lige til, for det føles rigtig for begge parter. Vi er altid stolte af, at kunne sende spillere ud til de store klubber, men glæden ved at få dem tilbage igen når de føler at Ajax og København trækker i dem er bare enorm.”

Wildbork er desuden netop udtaget til VM i Beach håndbold i Rusland fra 24-29 juli – Stort tillykke med det!

Vi glæder os til at se Wildbork i Ajax trøjen igen næste sæson!

Spørgsmål kan rettes til sportschef Mathias Berg på 21611249 eller mathis.berg@gmail.com