Woller vender tilbage

30. juli 2018

Cecilie Woller returnerer til Ajax København

Ajax Københavns bedste damehold bliver forstærket med tilgangen af Cecilie Woller, der kommer til Ajax København på en 2-årig aftale fra den tyske bundeligaklub SG BBM Bietigheim.
Skiftet er gjort mulig takket være Det Faglige Hus, der medvirker til at binde de økonomiske ender sammen. Hermed kan Woller nu vende tilbage til det hold, hun var med til at spille op i håndboldligaen.
 
Woller er glad for at vende tilbage til klubben og siger følgende:
“Jeg er utrolig glad for, at jeg har lavet en aftale med Ajax for de kommende to sæsoner. Jeg er blevet rigtig positiv over klubben og dens udvikling. Der er kommet flere kræfter bag, som støtter op på damesiden. Jeg glæder mig til at spille på et hold med så mange unge og dygtige spillere, som brænder for det og har store mål. Klubben har store ambitioner for fremtiden, og det glæder jeg mig til at bidrage til.”
 
At kunne præsentere en spiller af Wollers kaliber er vigtigt for klubben i bestræbelserne på at sikre endnu en sæson i ligaen. Derfor kan vi ikke takke Det Faglige Hus nok, for at bakke op om projektet. Direktør Kim Bay udtaler:
”Vi er rigtig stolte og meget glade for, at Woller spiller for os de kommende to år. Ajax København skal spille sin anden sæson i håndboldligaen. Med Woller på holdet er vi klar til, at tage næste skridt op af stigen og etablere os i ligaen. Vi ved det bliver hårdt, men vi har en drøm om at komme tæt på midterfeltet.”
 
Gennem flere år har Ajax København haft et godt samarbejde med Det Faglige Hus, og dette samarbejde fortsætter i denne sæson. Det Faglige Hus landsformand Johnny Nim udtaler: 
”Det er et spændende projekt Ajax København over sommeren har sat i gang omkring ligaholdet og vi bakker op om projektet.”
 
Vi går en spændende sæson i møde og med den seneste tilføjelse i spillertruppen, står vi med et stærkt hold, der er klar til at udfordre vores kommende ligamodstandere.
 
Spørgsmål kan rettes til direktør Kim Bay Nielsen på 20300223 eller kimb@ajax.flash.marketing