Worksonline forlænger med Ajax København

8. maj 2015

Hvorfor ikke fuldende ugen og meddele at endnu en partner forlænger med Ajax København? WORKSONLINE vil også de næste to år være en vigtig del af Ajax København, både i partner netværket, men også i forbindelse med en fortsatte udvikling af Ajax.dk.

“Alle ved, at vi elsker håndbold i WORKSONLINE, og blandt vores mange samarbejdspartnere i sportens verden, har vi i flere år haft et meget unikt samarbejde med Ajax København. Det er derfor naturligt for os at fortsætte dette gode samarbejde og fortsat være en del af Ajax København familien, ligesom vi gerne vil bidrage aktivt til den rejse Ajax København har begivet sig ud påudtaler CEO Jakob Flindt-Larsen, WORKSONLINE

Læs mere om WORKSONLINE og hvad de kan tilbyde lige her www.worksonline.dk

WorksOnline

WORKSONLINE og i særdeleshed i form af Jakob Flindt-Larsen er en yderst aktiv partner i Ajax København. Jakob Flindt-Larsen vil Ajax København og det lige så værdifuldt som det bidrag hans virksomhed kommer med og derfor er det meget glædeligt at vi i dag har forlænget vores aftale med WORKSONLINE” udtaler Mikkel Frid, Kommerciel ansvarlig Ajax København.

Har du spørgsmål vedr. partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102