30. september 2016

Ajax København – DHG

Der er fredagsbold i Bavne i aften kl. 19.00.

Ajax København byder velkommen til DHG fra Odense i 1. division kvinder.

Hvor kampen mod Lyngby mandag var en københavner klassiker, er der (endnu) ikke den samme tradition omkring Ajax Københavns kampe mod DHG, men det kan dagens kamp jo forhåbentlig være med til at skabe. Det er jo trods alt hold fra 2 af landets største byer, som mødes.

DHG holdet ligner nok langt hen af vejen sig selv fra sidste sæson, et homogent hold, hvor der er gode spillere på alle pladser, og et hold, hvor holdbegrebet er i fokus.

Det er derfor ikke altid helt åbenbart, hvem man skal holde øje med, det kan skifte lidt, men det er jo klart et positivt kendetegn ved DHG holdet. I sidste weekend vandt man 27-21 på hjemmebane i Dalumhallen, og her var det Mette Kryger, som var den fremtrædende spiller – i hvert fald scoringsmæssigt.

Ajax spillede mandag i Lyngby, og efter en lige 1. halvleg løb vi fra hjemmeholdet og vandt en meget sikker sejr på 30-17 efter en kamp, hvor der kom voldsom turbo på angrebsspillet efter pausen.

Vi har henover ugen arbejdet på at underbygge det tempomæssige momentum, som vi fik skabt i mandags, og lykkes det, kan det bestemt ikke udelukkes, at der ligger 2 point og venter for enden af kampen.

Sådan en fredag aften, kan bruges på mange ting, men live action må og skal være højt på ønskelisten hos de fleste. Der er en super god chance for live action og god underholdning i Bavne i aften, så kom frisk – og husk at VMD afgørelsen kan nås efter kampen eller i genudsendelsen i morgen eftermiddag.

Entreen er på husets regning, så vi ses, ikke sandt???