DS1: R..tur i topkamp

1. marts 2016

Skanderborg Håndbold – Ajax København 19-16 (11-11)

Vi kom, vi spillede og vi tabte, så lørdagens topkamp i 1. div. kvinder mellem Skanderborg Håndbold og Ajax København blev vundet af hjemmeholdet med 19-16 efter 11-11 ved pausen.

Der er ingen tvivl om, at kampens betydning satte sit præg på begivenhederne. Det var spændende, nervepirrende og superintenst hele vejen, og begge hold var forberedt til tænderne og sindssygt fokuserede på at gøre det rigtige hele tiden.

Den første del af kampen var således en lige affære, hvor holdene skiftedes til at føre, men snoren var kort, og der var ikke nogen, som fik lov at stikke af, og det var både rimeligt og passende, at der ikke var forskel på holdene halvvejs i kampen.

2. halvleg mindede en del om 1. – bortset fra en enkelt ting, nemlig at Skanderborg var en lille smule bedre til at udnytte de chancer, som holdet tilspillede sig, og slutresultatet på 19-16 var et retvisende billede af de faktuelle begivenheder på banen.

Skanderborg holdet fortjener stor respekt, der er gode og talentfulde spillere hele vejen rundt, og der bliver helt sikkert arbejdet målrettet og dedikeret, hver gang holdet er samlet, så det er ingen skam at tabe til det hold. Afviklingen af kampen var ligeledes ganske upåklagelig. Gode forhold, god stemning – i år fungerede det hele.

Det, at Skanderborg vinder kampen, kan der ikke indvindes så frygtelig meget imod. I Ajax lejren er vi fuldstændigt tilfredse med, at vi holder Skanderborg nede på 19 scoringer, og i 99 ud af 100 kampe er det at holde modstanderen under 20 kasser det samme som at vinde kampen. At kampen i lørdags så er nr 100, det er møgærgerligt men desværre helt uomtvisteligt. Man kan bare ikke forvente at vinde en topkamp, når man kun scorer 5 mål på en halvleg.

AJAX_65A6325AJAX_65A6217

I Ajax lejren spillede begge keepere – Sarah Nørklit og Pernille Kristensen rigtig godt, ligesom forsvaret som nævnt stod super godt, og vi er alle glade for, at Cecilie Woller er tilbage i midten. Angrebsmæssigt – tja, vi ved det godt.