Sikker sejr til Herrerne i Frederikshavn

17. februar 2019

Frederikshavn FI – AJAX København: 26-36 (11-18)
Lørdag d. 16. februar 2019

Som jeg havde skrevet i optakten til kampen, så havde vi ikke slået Frederikshavn i de seneste 3 opgør, så det var med lidt bange anelser, at vi drog mod nord lørdag eftermiddag.
Men lad det være sagt med det samme, at vi spillede meget koncentreret fra kampens start, og allerede efter et kvarters tid var vi foran med 3-10, og det virkede som om, at kampen var afgjort allerede, og via 11-18 i pausen og 15-29 føring efter ca. 45 minutter, kunne vi køre en sikker sejr på 10 mål hjem.

Ingen tvivl om, at Frederikshavn var ramt på ressourcer, idet de indenfor de seneste uger har fået to spillere skadet til en i forvejen lidt smal trup. Men det var godt at se os selv spille meget koncentreret og effektivt i begge ender af banen, og da Nikolaj samtidig tog godt fra i målet bag et godt forsvar, så var udgangspunktet for en sejr bestemt til stede.

Vi fik benyttet alle spillere i dagens kamp, og der var masser af spilletid til vores unge spillere, som vi ved har masser af talent, og de kvitterede også med mange gode detaljer i løbet anden halvleg.

Efter tre kampe på 8 dage bliver det rart med en hel træningsuge, inden der på lørdag venter endnu en lang tur til en svær udebane i Stoholm.