Ajax København Happy Kidz

Håndbold i Ajax København er for alle!

Ajax København er for alle! Derfor har vi i Ajax naturligvis også tilsluttet os det fremragende initiativ, Lykkeliga. Lykkeliga er et initiativ som er stiftet af den tidligere professionelle håndboldspiller Rikke Nielsen, og er en håndboldliga for børn med handicap.
Herunder oprettede vi i 2018 et hold vi kalder for Happy Kidz, som fra dag et var en fantastisk institution i vores forening.

I Ajax Happy Kidz bliver der gennem en masse aktive lege med bold skabt god og læring ramme for vores spillere, samtidig med at de motoriske evner også bliver trænet.
Det er en stor fornøjelse, hver gang vi ser børnene glæde sig over de nye tricks, de lige har lært. Glæden over at være en del af et fællesskab med håndbolden som knudepunkt, er ikke til at tage fejl af, hos hverken spillere eller forældre.
Hos Happy Kidz er det en fast tradition, at vi i fællesskab spiser skumfiduser efter træning og deler et par grin og en røverhistorie eller to, inden vi går hjem og glæder os til næste træning.

Selvom der er tale om et hold for børn med handicap, der ikke stiller op i turneringer som alle andre Ajax hold, betyder det ikke at vi gør tingene halvt. Vores dygtige og engagerede trænerteam søger hele tiden inspiration, således at vi hele tiden kan blive ved med at levere det bedst mulige oplevelser for vores Happy Kidz spillere.
Træner Frederikke Rejgaard fortæller om engagement:
Der er mange spændende initiativer i gang hos Ajax Happy Kidz, såsom indløb med vores seniorhold, Lykkeliga Cup og potentielle samarbejdspartnere, der skal sikre en endnu større gruppe Happy Kidz, der får lov til at mærke Ajax Københavns fantastiske fællesskab”.

Hvis du og dit barn har lyst til at blive en del af vores fantastiske fællesskab, kan I kontakte afdelingsansvarlig, Anja Linde på telefon 60139726 eller mail al@aumento.dk