AJAX KØBENHAVN HÅNDBOLD

AJAX København henter højre back fra HØJ Håndbold

PRESSEMEDDELELSE – København, d. 9/5-2019

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at Christopher Rasmussen fra 01.07.2019 er klar til at trække i AJAX-trøjen frem til 30.06.2021.

Christopher er trods sin unge alder – lige fyldt 21 år – en rutineret 2-vejsspiller på positionen højre back, og en spiller vi har fulgt nøje igennem de seneste sæsoner. I den nu afsluttede sæson har Christopher savnet spilletid, og søgte derfor efter sæsonen nye udfordringer. Christopher er noteret for 21 kampe og 29 mål i sæsonen 2018/2019.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen: “Vi er glade for, at Christopher har valgt at skifte til AJAX København på en 2-årig aftale. Vi har igennem de seneste år mødt Christopher som modstander i vores kampe mod HØJ Håndbold og set en spiller med et potentiale, som mangler at blive forløst, og i vores snak med Christopher er vi blevet bekræftet i, at Christopher er ”sulten” for at kunne udvikle sig til en endnu bedre spiller.
Styrken hos Christopher ligger i hans angrebsspil, hvor han ikke kun er farlig med et godt, tørt og hårdt skud, men også har gode vurderinger i mand-til-mand spillet, som er med til at sætte medspillerne op til gode afslutningsmuligheder. Han har også fine kompetencer i forsvarsspillet.

Christopher udtaler om aftalen: “Jeg er glad for, at jeg er blevet enige med AJAX København om, at det er der jeg skal fortsætte og udvikle mig som håndboldspiller. Klubben har en vision om at vende tilbage til Håndboldligaen og det projekt ser jeg frem til at blive en del af.
Klubbens fællesskab er super godt og professionelt, og jeg håber, jeg kan booste min udvikling i den positive retning. Jeg ser frem til at trække i AJAX-trøjen, når sæsonen starter”, slutter Christopher.

 

Fakta om Christopher Rasmussen:
Position: Højre Back.
Alder: 21 år – 25.04.1998.
Højde: 188 cm.
Vægt: 90 kg.
Arbejde: Lærervikar / efter sommerferien, at læse til fysioterapeut.
Tidligere klubber: Ungdom – HK73, HØJ, Roskilde Håndbold. Senior – HØJ Elite.

Yderligere oplysninger:
Kontakt sportschef Ole Christensen, mobil: 29 66 59 90.