AJAX KØBENHAVN HÅNDBOLD

B.J. Mindepokalen og Janne Rothberg pokalen er uddelt

To fornemmer pokaler er uddelt til talentfulde ungdomsspillere

Hvert år uddeles der en pokal til henholdsvis en særligt talentfuld Ajax København spiller i ungdomsafdelingen.

Hos herrerne er det Bernhardt Jensens Mindepokal og hos damerne er det Janne Rothberg pokalen, opkaldt efter to af Ajax Københavns legender.

B.J. Mindepokalen

I år blev modtageren af B.J. Mindepokalen Magnus Larsen, som spiller på klubbens U18 hold. Magnus har modtaget pokalen for at besidde et særligt talent, men mest af alt for at sætte en standard for hvad hårdt arbejde betyder i træningslokalerne for vores U18 drenge. Magnus har spillet flere U-landsholdskampe og træner fast med hos vores 1. divisionshold. Derudover er Magnus en god dreng med gode værdier og har altid overskud til at inddrage alle i gruppen, senest har Magnus vist sig som et godt forbillede for vores U16 drenge. Stort tillykke til Magnus og held og lykke skal det lyde herfra med dit 4.G år, som du tager i Skanderborg. Vi håber at få dig hjem i den hvide trøje igen.

Janne Rothberg pokalen

Modtageren af Janne Rothberg pokalen, blev i år Maja Eiberg Jørgensen, der går i fodsporet af storesøster Stine, som modtog pokalen i 2017. Maja har de sidste to år været en af de bærende kræfter på vores U18 pigehold, der i begge de forgangne er gået til DM. Særligt i år har Maja fået givet både ansvar og tillid – egenskaber hun formået at udleve til fulde, og som sæsonen er skredet frem, har Maja også fået en fast plads på vores ligadamer. Maja, der var en del af det oprindelige holdfællesskab mellem Ajax København og TIK Taastrup, får prisen for det høje niveau hun ligger for dagen til både træning og kamp, ligesom hun er en god rollemodel for klubbens yngre spillere om, hvordan talent og hårdt arbejde skal gå hånd i hånd for at nå sine mål. Vi håber, vi vil se Maja iført den hvide Ajax-uniform, når hun sammen med resten af den dygtige 00-årgang om et år fra nu træder ind i seniorhåndboldverden.

Stort tillykke til vores pokalmodtagere, vi glæder os til at følge jer fremover.