Cheftræner Rasmus Poulsen stopper efter denne sæson.

18. marts 2023

Rasmus Poulsen har valgt at bruge en option i sin aftale. Det betyder, at han stopper til sommer, når vi forhåbentligt har sikret os endnu en sæson i kvindeligaen.

Rasmus udtaler:

”Jeg har været glad for at stå i spidsen for Ajax´s damehold i snart to sæsoner, specielt samarbejdet med spillerne og teamet omkring holdet har været fantastisk. Der har været nok at se til og jeg er utrolig stolt over, at vi i sidste sæson vandt kval-spillet og at vi igen i år har gode muligheder for at sikre endnu en liga-sæson.

”Sideløbende har jeg stået i spidsen for AKS sportsgymnasium og bidraget til Ajax Københavns ungdomsafdeling, hvor jeg sammen med en masse dejlige elever, spillere og trænere har skubbet tingene i den rigtige retning for fremtiden.”

”Det hele har været med til at udvikle mig som træner og givet mig mere blod på tanden. Jeg ved endnu ikke, hvad fremtiden skal byde på, men jeg brænder efter at være håndboldtræner. Jeg ser altid positivt fremad og har også et par muligheder i ind- og udland, som jeg skal have undersøgt. Men først og fremmest har vi en spændene sæsonafslutning, hvor vi kæmper for, at Ajax også næsten sæson starter i Ligaen.”

Direktør Michael Pallisgaard udtaler:

“Over de sidste knap to sæsoner i Ajax, har Rasmus vist hvor dygtig en træner – og hvor stor en klubmand han er. Her kan vi tale om en mand, der har en finger med i spillet i hele organisationen – alt lige fra fritterne i tutten, til taktikken på banen.

Jeg har selv haft den store fornøjelse, at lære af Rasmus i sidste sæson, hvor han (og Kuno) var med inde omkring DS2, så kan kun sætte en stor streg under hans faglige kapacitet på banen. En kapacitet vi helt sikkert kommer til at se folde sig helt ud, hen over de sidste kampe i Ajaxtrøjen, hvor jeg er sikker på, at Rasmus vil gøre alt hvad han kan, for at vi også i næste sæson har et ligahold i Ajax.

Hvad fremtiden for Rasmus bringer, står jo hen i det uvisse, men jeg er sikker på, at det ikke bliver kedeligt. Alt det bedste herfra!”