Christina Wildbork tjekker ind hos Ajax København

17. januar 2018

Ajax København byder Christina Wildbork velkommen tilbage i HTH ligaen.

Efter et kort ophold i Frankrig er Christina Wildbork tilbage i Ajax, hvor hun sidst spillede i sæsonen 2014-2015.

Christina er 22 år gammel og har allerede en stor erfaring fra håndboldligaen efter ophold i både København Håndbold og Silkeborg-Voel.

Ajax har, siden Josephine Junckers skade i november måned, været på udkig efter supplement til bagspillerne i Ligatruppen. Sportschef, Mathias Berg udtaler ”det er fantastisk, at Christina er klar til at spille for Ajax resten af sæsonen. Siden Juncker blev skadet, har få spillere trukket et uforholdsmæssigt stort læs på bagspilspladserne. Det ved vi ikke holder resten af sæsonen, og vi har derfor været på udkig efter en dygtig spiller til netop disse positioner”.

Træner Dennis Bo Jensen har fokus på den gode udvikling igennem sæsonen. ”Indtil nu har sæsonen formet sig som forventet med mange hårde kampe og vi har stadig første point til gode, men spillet er blevet bedre som sæsonen går fremad og spillerne udvikler sig. I min optik er det kun et spørgsmål om tid, før vi lykkes med at få point” siger Dennis Bo. Han fortsætter, ”Jeg glæder mig til at Christina kommer ind på holdet, med hendes styrker får vi både mere skudstyrke og bredde på holdet”.

Ajax ser fremad, humøret er stadig godt i truppen, og vi har på ingen måde mistet troen på, at vi har gode muligheder for også i næste sæson at spille i håndboldligaen. De næste 2 hjemmekampe er spændende, Ringkøbing og Århus er to af de hold vi gerne vil måle os med.

Spørgsmål vedr. Christina Wildborks skifte til Ajax København rettes til sportschef Mathias Berg på 21611249.