DS1: Fredericia kommer på besøg i Bavne

20. februar 2016

Ajax København – Fredericia HK

Så blev det sgu lørdag igen, og dagen i dag er ikke en hvilken som helst lørdag. Der er dobbeltarrangement i Bavne, hvor Ajax København tager imod Fredericia HK i 1. div. kvinder kl. 15.00, og i 1. div. mænd møder Ajax København holdet fra Randers HH kl. 17.00.

Herrekampen er kvalificeret omtalt andetsteds, så lad os holde os til damekampen i denne sammenhæng.

Vore gæster fra Fredericia HK ligger på 9. pladsen i et meget tæt felt, hvor der er 3 point mellem nr. 8 og nr. 12, så vi vil utvivlsomt møde et hold, som vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at vinde i en del af rækken, hvor hver eneste point tæller og gør en forskel. Fredericias sidste kamp var en uafgjort på hjemmebane sidste weekend.

Hvis man tager et kig på Fredericias Line-up vil man se, at det er et hold med rigtig mange gode håndbold spillere fra keeper Mia Nygaard i målet til fx Laura Ryholl i bagkæden. Man har også været rundt og finde forstærkninger i den senere tid, og på denne front bliver det et interessant gensyn med Nanna Friis, som tidligere har været en værdsat del af Ajax holdet.

11195579_1657668224502554_433735191_n[1]

I Ajax lejren går vi ind til kampen med spændt forventning efter en god uges træning ovenpå en sikker men nok lidt for lille sejr på 28-20 mod TMS Ringsted i sidste weekend. Vi har som sædvanlig sat os nogle mål for kampen – det gør de fleste hold jo – og sådanne mål kan variere meget. Et er dog sikkert og fuldt ud egnet til at blive delt med alle andre – det store og overordnede mål er en sejr.

John.Aage.Johansen

John Johansen – Sportschef i Ajax – har følgende kommentar i dagens anledning: ”Det kan kun blive en spændende dag i Bavne i dag med en masse god håndbold. Selv om vi kommer op mod et rigtig godt hold, skal vi ind og sætte dagsordnen, så kampen bliver spillet efter vores drejebog. Lykkes det, er der rigtig gode chancer for, at vi kan sætte 2 point mere på kontoen.”

Husk at der kun er en rigtig god måde at bruge denne lørdag eftermiddag – der er håndbold i Bavne, så glem alt om dårligt vejr og dårligt fjernsyn og hvad man ellers kan være træt af. Det kan kun blive sjovt i Bavne, og pigerne vil holde rigtig meget af, at I kommer og giver en hånd med.