En tak til afgående trænere på herresiden

23. april 2019

En tak fra sportschefen til afgående trænere på drengesiden

Vi har haft en fantastisk sæson med mange gode oplevelser til træninger, kampe, ture og arrangementer i Ajax i den næsten afsluttede sæson. For alt det, vil jeg gerne sige tak til alle trænere og frivillige omkring alle holdene. Vi ved I bruger mange timer på vores medlemmer og det er vi alle ualmindeligt taknemmelige for. Uden jer var det ikke gået. Vi glæder os over at næste alle af jer har valgt at fortsætte i Ajax til næste sæson – det bliver om muligt en endnu bedre sæson.

Vi dog tre trænere, som ikke fortsætter.

Michal Piotrowski Stopper for u14 drenge. Michals søn skal på efterskole og Michal har derfor valgt at give plads til nye kræfter på afdelingen. Michal har i den grad udviklet spillerne på u14 drenge. Dette har vist sig ved en god stemning, flot spil, mange gode oplevelser og flotte resultater i den indeværende sæson. Vi ønsker Michal held og lykke i fremtiden og håber at se ham i Ajax-trøjen snart igen.

Vores nuværende træner for u18 drenge, Søren Ole Nielsen, har fået en familieforøgelse, som betyder at han takker af for denne gang. Søren Ole har igennem mange år været en stor del af Ajax trænerteam. Vi har været utrolig glade for alt det du har givet Ajax igennem årene, både på ungdom og senior. Vi håber at se dig i Ajax trøjen igen – måske når dine børn er blevet lidt ældre.

Endnu en stor klubmand takker af. Thomas Knudsen, som i år har trænet det ene af vores u16 hold, takker af for denne gang. TK har fået nyt arbejde på sydsjælland, som gør det uforeneligt at passe en trænergerning i den kommende sæson. TK har igennem mange år været træner for mange forskellige hold i Ajax, sideløbende med at han har løftet mange opgaver i klubarbejdet og for herreselskabet. Tusinde tak for hjælpen. Vi ved at du gerne vil kigge forbi i vinterhalvåret og hjælpe lidt til i klubben. Vi glæder os til at se dig igen til vinter.

Mange tak
Mogens Weis, sportschef på drengesiden