Fløjtalent forlænger med AJAX København

30. juni 2016

PRESSEMEDDELELSE – København, 29/6-2016

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi med virkning fra den 1. juli 2016 har tilknyttet Kristian Lok til AJAX København på en 2 årig aftale.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:

–          Vi er i AJAX København glade for, at Kristian har valgt, at fortsætte sin håndbold karrierer hos os.  Kristian skulle i den forgange sæson have dannet makker med Kasper Ottesen men, stod pludseligt alene tilbage, efter Kasper måtte stoppe sin karriere.  Kristian fik i sæsonen vist sit potentiale og det er helt fortjent, at han nu er kommet på kontrakt.

Om Kristian Lok:
Født 17.01.1995 (20 år)
Position – højre fløj
Vægt – 76 kg.
Højde – 178 cm.

Kristian Lok

Sportschef Ole Christensen – ”Kristian greb for alvor chancen, da han stod alene på positionen på højre fløj og har leveret en helt igennem godkendt sæson, hvilket også helt fortjent blev krydret med titlen som Årets spiller 2015/2016 ”.

Kristian siger selv om aftalen – ”Jeg er rigtig glad for, at jeg kan fortsætte i AJAX og ser frem til en sæson, hvor vi forhåbentligt ikke skal bruge en stor del på, at kæmpe for at undgå de nederste pladser.  Vi har et hold som kan meget mere og jeg håber, at den kommende sæson bliver en sæson, hvor vi undgår alle de møg irriterende skader”, slutter Kristian.

Cheftræner Torben Nielsen – ”Det glæder mig, at Kristian har valgt at fortsætte hos os i AJAX København.  Kristian var i sidste sæson tilknyttet truppen for, at han skulle udvikle sit fløjspil og lære hvad det ville sige, at begå sig som spiller på 1. divisions niveau men, en skade hos Kasper Ottesen betød, at Kristian blev kastet direkte ud i kampene.  Kristian tog handsken op og selv om det gik rigtig godt, så har Kristian stadig meget han kan udvikle i sit spil og jeg ser frem til fortsat, at arbejde sammen med ham”, slutter Torben Nielsen.

Supplerende spørgsmål rettes til:

Sportschef Ole Christensen, mobil 2966 5990.