Herrerne fik en sikker sejr i HEI

21. januar 2018

HEI, Skæring – AJAX København: 23-29 (10-12)
Lørdag d. 20. januar 2018

Det var med stor respekt, at vi lørdag tog den “korte” vej til Århus, hvor vi skulle en tur til Skæringhallen og møde HEI, som efter en helt igennem fantastisk start på sæsonen var gået hen og blevet lidt “menneskelige” i deres seneste kampe, men som dog alligevel mødte med en frisk sejr fra Stoholm i sidste weekend.

Vi havde valgt at tage færgen, hvilket betød mindre tid i bussen, men samtidig, at vi kom lidt senere til hallen end vi plejer, og når man bryder med de normale rytmer for spillerne, så er man altid spændt på at se, hvorledes alle reagerer, og om de formår at bevare koncentrationen og fokus på opgaven.
Lad det være sagt med det samme, at alle forudsigelser blev gjort til skamme, og spillerne virkede klar fra starten, og selvom der var lidt startvanskeligheder, og vi manglede den sidste timing i angrebet, så vi fik rettet til efter ca. 10 minutter med en time-out bagud 5-2.
Derfra var vi godt spillende og fik kontakt ved 6-6, og fra det tidspunkt var vi på intet tidspunkt bagud i kampen, og selvom vi må sige, at der kom lidt grus i maskineriet, da Gustav Falholt fik et korrekt direkte rødt kort efter 23 minutter, så gik Jakob Wiberg ind og spillede en helt igennem flot kamp i begge ender af banen på højre back.

Efter føring på 10-12 ved pausen – en føring, som måske endda var et mål eller to for lille – så fortsatte vi med stor koncentration de næste små 20 minutter, og med små 10 minutter igen førte vi sikkert med 17-26, og det var næsten lige meget hvad HEI forsøgte, så var vi klar på det, og sejren var hjemme.

Vi fik spillet en rigtig god udekamp på en svær bane, og stor ros til spillerne for ikke at lade sig påvirke af det tidlige røde kort, men derimod stå sammen og bare vise, at vi lige nu er rigtig gode til at kæmpe for hinanden, og holde os til de aftaler vi indgår inden og under kampen, og derved er det nemmere for de enkelte spillere at levere på et meget højt niveau.

Til slut skal der lyde en stor tak til de supportere, som igen igen igen valgte at tage med på en lang udebanetur!