Herrerne tager imod fynboerne fra Otterup HK

9. februar 2018

AJAX København – Otterup HK, d. 9/2-2018 kl. 19.30
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV.

Det er en lidt sjov og atypisk statistik vi har haft de seneste sæsoner mod Otterup, idet vi har formået at vinde i Otterup, og så har Otterup desværre formået at vinde i Bavnehøj Arena, så lige præcis i vores indbyrdes opgør har det ikke været nogen fordel at være hjemmebanehold.
Det vil vi selvfølgelig gøre alt for at rode bod på i aftenens kamp, hvor vi møder et Otterup-hold, som efter en forfærdelig start på sæsonen med seks nederlag i de første seks kampe, har fået sat skik på tingene, og mere og mere ligner “sig selv” på nuværende tidspunkt, hvor de kan slå alle hold, når deres spil fungerer optimalt.

Det samme er egentlig gældende for os selv – vi tror på, vi kan slå alle hold på de bedste dage – og efter sidste uges ærgerlige nederlag med en enkelt scoring på udebane i Maribo, så er vi meget opsatte på at komme tilbage på sporet, vise os fra vores allerbedste side, bryde de sidste sæsoners “tradition” mod Otterup, og lade de 2 point blive i København.
Det bliver svært, og vi skal helt sikkert op i et helt andet gear end ved det første møde i sæsonen, som efter en forfærdelig dårligt spillet håndboldkamp generelt fra både os og Otterup, ikke uheldigt blev vundet med de usædvanlige cifre på 15-16.

Vi håber på meget stor opbakning i Bavnehøj Arena, og vil sætte alt ind på sejr inden vores lille “mini” ferie fra kampe, da vi først spiller igen om 19 dage.
Så kom og støt op om holdet – om os – så vi kan yde vores bedste. Vi glæder os!

Torben Nielsen, cheftræner.