HS1: AJAX København forlænger aftaler med 2 spillere

12. april 2017

PRESSEMEDDELELSE – København, d. 12/4-2017

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har forlænget vores aftaler med 2 centrale spillere.

Venstre fløj Mick Schubert og allround spilleren Jacob Wiberg vil også i den kommende sæson være en del af det AJAX København hold, som arbejder målrettet på projektet ”AJAX København i Ligaen 2020”.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalerne:

–       Vi er rigtig glade for, at vi sammen med Mick og Jacob kunne blive enig om at forlænge vores nuværende aftaler, så vi gensidigt har aftaler endnu 1 år frem, og fortsætter:

Mick Schubert

–       Mick fik den nuværende sæson spoleret allerede i turneringens først kamp ude mod HØJ. Mick havde i den forrige sæson været ude med en korsbåndskade og brugte det meste af 2016 på at kommet fit tilbage.  Ultimo august var Mick helt fri for knæskaden inden det gik galt igen.

–       I sæsonens første kamp, ude mod HØJ, i september 2016 – og i kampens første minutter – var Mick så uheldig, at hans akillessene sprang, og vi skulle nu planlægge en ny genoptræningsplan.

–       Mick har siden arbejdet målrettet, og med en præcis behandlingsplan og ditto genoptræningsplan kom han heldigvis hurtigere tilbage på holdet end vi havde frygtet – og han nåede endda at være med på holdet i sæsonens sidste kampe.

Jacob Wiberg

–       Jacob vendte for 2 år siden tilbage til Danmark og til AJAX København efter et ophold i Norge. Omstillingsprocessen, fra norsk til dansk håndbold, varede lidt længere end forventet, og der gik derfor nogen tid inden Jacob fik vist sit rette niveau.

–       Jacob kan spille alle 3 pladser i bagkæden – både i forsvar og angreb.

–       I den nu afsluttede sæson har Jacob været den spiller, som har været placeret på flest forskellige positioner, hvilket i sin enkelthed beskriver den alsidighed og kompetence, Jacob har og de mulighed som trænerteamet har for at bruge Jacob optimalt.

Yderligere spørgsmål kan rettes til sportschef Ole Christensen, mobil: 29 66 59 90