HS1: Nederlag i svær udekamp i Randers

28. oktober 2015

Randers HH – Ajax København 22-18 (10-5)

Efter en ganske fornuftig start med en føring på 3-1 i udekampen mod Randers, gik vi mere eller mindre helt i stå i angrebet i de sidste 20 minutter af første halvleg, som blot resulterede i to..!!! mål. Det betød at vi var bagud med 5-10 efter første halvleg

Det var et resultat af at Randers målmand fuldstændig havde styr på vores skytter, som i løbet af halvlegen blev mere og mere frustrerede, og troen på at vi kunne skyde bolden i kassen udefra, virkede til at forsvinde mere og mere som halvlegen skred frem. Ligesom vi lavede alt for mange tekniske fejl angrebsmæssigt, som der naturligvis ikke er råd til på dette niveau.

En tiltrængt pause og et forsøg på at få mere gang i angrebet ved at spille med en ekstra markspiller, fik den ønskede effekt. Vi fik hurtigt gang i målscoringen i anden halvleg, men alligevel blev der stadig brændt for mange chancer på en særdeles velspillende Randers keeper, som krydrede sin fine indsats ved at sende 3 scoringer ned i vores tomme mål.

Alligevel var vi oppe og kun bagud med 2 scoringer, men manglende kynisme og igen brændte chancer gjorde, at vi aldrig fik kontakt, og Randers vandt fortjent med 22-18.

Forsvaret og målmændene var endnu engang meget velspillende, og det skal vi naturligvis tage med til næste kamp, som er hjemme mod Lemvig..

Kampfakta:

Målscorere Randers HH: Jacob Lassen 6, Joachim Enggaard 4, Lars Skaarup 4, Kevin Fisker 3, Nikolaj A. Nielsen 2, Kristian Ulriksen 2, Nikolaj Søndergaard 1.

Målscorere AJAX København: Kristian Lok 5, Mikkel Markussen 3, Thor Larsen-Lechuga 2, Adam Bucht 2, Jacob Wiberg 1, Mads Bjørn Eriksen 1, Patrick Eilert 1, Mick Schubert 1, Anders Hammervig 1, Rasmus Krogh 1.