Thor Larsen-Lechuga skifter til AJAX København

21. september 2015

Pressemeddelelse – København den 21. september 2015

Det er med stor glæde, at vi i AJAX København kan offentliggøre, at vi til indeværende sæson har indgået aftale med Thor Larsen-Lechuga.

Thor Larsen-Lechuga kommer til AJAX København, efter han i sidste sæson spillede for TMS Ringsted.

Thor Larsen-Lechuga’s primære position er som playmaker. Han er 21 år, vejer 84 kg. og er 185 cm høj og har 3 U18-landskampe noteret på sit CV.

Thor Larsen-Lechuga har haft sin håndboldopvækst i FIF og valgte forud for sæsonen 2013/2014, at skifte til spanske Club Balomano Torrelavega, som spillede i den spanske 1. division. Opholdet i Spanien blev desværre forstyrret af en skade.

Efter udløb af sæsonen 2013/2014, flyttede Thor Larsen-Lechuga hjem til Danmark og indgik aftale med TMS Ringsted for sæsonen 2014/2015 og, hvor han blev noteret for 33 mål.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:
– Vi er glade for, at vi i AJAX København har kunnet nå til enighed med Thor Larsen-Lechuga om en aftale for den kommende sæson.
– Thor Larsen-Lechuga rettede kontakt til os i sommerferien, da han ønskede at spille i en klub tæt-tere på hans private adresse og, vi har siden optakten haft Thor med i vores træning og han er derfor klar til direkte, at indtræde på holdet.
– Thor Larsen-Lechuga har kompetencer på både pladsen som playmaker og venstre back.

Thor Larsen-Lechuga udtaler om aftalen:
– Jeg er glad for, at jeg er blevet enig med AJAX København om en aftale, så der nu kan falde ro på min nærmeste håndboldfremtid.
– Som Københavner og gennem min tid som ungdomsspiller i FIF, kender jeg rigtig godt AJAX København og jeg ser frem til, at yde mit bedste for klubben.

Allerede debut
Thor Larsen-Lechuga fik debut for AJAX København i søndagens hjemmebane opgør mod Hjallerup IF. Thor Larsen-Lechuga havde en meget fin debut og fik med sin fart og gode pres spil sat effektive angreb i gang og kom selv på måltavlen 3 gange.

Yderligere oplysninger:
Ole Christensen, mobil 2966 5990