UGENS PARTNER – JYSK FIRMA TØJ

23. september 2020

Ugens Partner denne uge er, Jysk Firmatøj, som har har været en trofast del af Ajax København gennem en årrække.
Vi har fået os en snak med Christian Palm fra Jysk Firmatøj omkring deres medlemskab i Ajax København Erhvervsnetværk og hvad de som virksomhed kan tilbyde. 

JYSK FIRMATØJ – ARBEJDSTØJ TIL ERHVERVSLIVET

Jysk Firmatøjs kerneprodukt er ”løsninger for fremtiden ” inden for firmatøj og erhvervsbeklædning. Vi skaber løsninger til stort set alle brancher i Danmark og Norden – og samarbejder med de mest markante producenter af firmatøj og erhvervsbeklædning i den store verden. – Se video nederst i artiklen.

Vi har mange forskellige indgangsvinkler til vores kunder, og i princippet er alle som benytter sig af firmatøj og erhvervsbeklædning i vores målgruppe. Vi vil faktisk gerne i dialog med alle, der måtte have et behov indenfor firmatøj og erhvervsbeklædning. Uanset behovet, så er vi klar til at hjælpe og servicere jer på bedste vis.

AJAX KØBENHAVN ERHVERVSNETVÆRK

Vi er rigtig glade for at være en del af Ajax København Erhvervsnetværk. Netværket er meget forenelig med vores værdier – som bære på tanken om at skabe værdi for hinanden og bidrage til at skabe noget for andre, ikke kun forretningsmæssigt, men også med relationer som er kvalificerende.

Jysk Firmatøj vil gerne kunne bidrage til at Ajax København Netværket sikres muligheder i markedet, og samtidigt sikre ny tilgang til netværket, således at Netværket fremstår med en stærk og bred sammensætning af partnere. Endvidere ønsker vi, at bidrage til at Ajax København Netværket skal opleves som et anderledes og meget markant netværk.

PAS PÅ HINANDEN – KØB DINE MUNDBIND HOS JYSK FIRMATØJ

Jysk Firmatøj har lige nu en rigtig god pris på CE-godkendte mundbund. Står du eller din virksomhed og mangler mundbind i denne anderledes tid, kan de bestilles hos Christian Palm via e-mail eller telefon.
Mundbindene leveres indenfor 2 dage eller kan afhentes i butikken i Skovlunde. Private kan betale via mobilepay kr. 150 inkl. moms, efter bestilling hos Christian.

Christian Palm
20 60 86 86
christianp@jyf.dk

 

 

SE MERE TIL JYSK FIRMATØJ LIGE HER: