AJAX København forlænger med cheftræner Torben Nielsen

29. januar 2016

PRESSEMEDDELELSE                                                                                                                                  København, 29/1-2016

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har forlænget samarbejdet med vores cheftræner Torben Nielsen for yderligere 1 år, frem til den 30.06.2017.

Den igangværende sæson har desværre budt på en del skader på centrale spillere og, har ikke levet op til de ambitioner vi i den sportslige ledelse lagde før sæsonen.

Det er set i andre klubber, at det fører til, at cheftræneren bliver gjort ansvarlig.  Det er ikke tilfældet hos os i AJAX København, udtaler sportschef Ole Christensen og fortsætter, med forlængelsen af samarbejdet med Torben Nielsen, vil vi gerne understrege, at vi tror på vores grundlæggende vision om, at AJAX København skal tilbage til håndboldens bedste række, håndboldligaen.

I AJAX København arbejder vi koncentreret og målrettet med udvikling af nye talentfulde spillere og vi er sikre på, at Torben er den rigtige til, at gøre vores vision til virkelighed.

Torben Nielsen udtaler om forlængelsen: – jeg er glad for, at klubben ikke trods den nuværende sæson ryster på hånden og jeg har den største tro på, at vi sammen kan igen kan skabe et hold som bliver berettiget til, at spille i håndboldligaen.

Torben Nielsen

Yderligere spørgsmål kan rettes til:

Ole Christensen
sportschef, AJAX København

Mobil 29 66 59 90