AJAX København forlænger med Jonatan Mollerup

1. februar 2016

PRESSEMEDDELELSE                                                                                                                                  København, 29/1-2016

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har forlænget vores aftale med højre back Jonatan Mollerup for yderligere 1 år, frem til den 30.06.2017.

Jonatan kom til AJAX København forud for sæsonen 2014/2015 som et ubeskrevet blad men formåede, på kort tid, at etablere sig som fast mand på holdet.

Vi havde op til denne sæson set, at Jonatan skulle indgå i samarbejdet med vores anden spiller på højre back men, han har siden vores kamp 8. kamp i turneringen, ude den 24/10-2015 mod Randers HH, måtte se til fra bænken pga skade, udtaler sportschef Ole Christensen og fortsætter,

Restitutionen er forløbet som planlagt og jeg ser frem til, at Jonatan igen vil være spilleklar om ca. en måned.

Jonatan udtaler om forlængelsen: jeg er glad for, at jeg kunne blive enig med AJAX København om en forlængelse og jeg håber jeg når, at komme tilbage på holdet i denne sæson, så jeg kan bidrage til, at vi klare de udfordringer vi aktuel har.

Jonatan Mollerup er personligt sponsoreret af Letregnskab.dk

Jonathan Mollerup

Yderligere oplysninger:

Ole Christensen
sportschef
AJAX København
Mobil 29665990