AJAX København henter ny målmand i danskerklub

22. maj 2018

PRESSEMEDDELELSE – København, d. 22/5-2018

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at målmand Andreas Meyer Ejlersen fra den 01.07.2018 skifter fra SG Flenburg-Handewitt til AJAX København på en 2-årig aftale.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:
– Andreas er i dansk håndbold et ubeskrevet blad, trods det han nu som 20-årig har været tilknyttet storklubben SG Flensburg-Handewitt de senest 4 år.
– En opringning fra Andreas agent førte til, at Andreas har været til flere prøvetræninger hos os og vist, at der i knægten er et uforløst potentiale.
– Andreas blev i forbindelse med sit ophold på sportsefterskolen SINE, spottet af den tidligere verdensklasse målmand og målmandstræner Jan Holpert i SG Flensburg-Handewitt, og Andreas har siden været under kyndig vejledning og guidning.
– I den forgange sæson har Andreas været fast målmand på klubbens U23-hold.

Målmandstræner Claus Brunse:
– Andreas er en superspændende ung målmand fra SG Flensburg-Handewitt’s talenthold.
– Han har trænet med verdens bedste spillere og keepere, og har, trods sin unge alder, allerede en god erfaring i sin bagage.
– Andreas er lynende hurtig, og rigtig dygtig 9 meter keeper, hvor den store force er hans tekniske dygtighed og trænings ærgerrighed.
– Jeg vil komme til at arbejde med Andreas’ spilforståelse, perception og placeringsevne, ligesom vi komme til at udvikle hans figur og reaktionsspil fra 6 meters afslutninger.
– Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med Andreas, og gøre ham til en af 1. Divisions topkeepere.

Andreas siger selv om aftalen med AJAX København:
– Jeg er superglad for, at jeg er blevet enig med AJAX København om, at det er der, jeg skal fortsætte og udvikle mit håndboldspil i målet til endnu mere.
– Efter min snak med trænerteamet og ikke mindst med målmandstræner Claus Brunse, er jeg sikker på, at dette skifte er det rigtige for mig.
– Trods min unge alder, har jeg allerede været væk fra danske håndbold i 4 år, og jeg glæder mig til at skulle prøve kræfter med AJAX København i 1. Division.
– AJAX København er en klub med optimale forhold, både på og uden for banen. Klubbens setup med 2 trænere, 1 målmandstræner og 1 fysisk træner, minder om de forhold der stilles for vores bedste spillere i SG Flensburg-Handewitt.
– Jeg har under mine prøvetræninger mødt holdet, og har på det seneste læst om de nye spillere som også komme til truppen, hvilket gør, at klubbens ambition om at rykke op i Håndboldligaen rykker tættere på.

Fakta om Andreas Meyer Ejlersen:
Alder: 20 år, fødselsdag 28.06.1997.
Højde: 188 cm.
Vægt: 95 kg.
Tidligere klub: SG Flensburg Handewitt.

Yderligere spørgsmål rettes til sportschef Ole Christensen, mobil: 29 66 59 90.