PRESSEMEDDELELSE Christina Haurum til Ajax København

29. maj 2015

PRESSEMEDDELELSE

10407942_800967459990924_9067767098364165640_n

I Ajax København er det altid en god nyhed, når der er en ung spiller, som beslutter sig for at spille i klubben, så det, at Christina Haurum har valgt at spille i Ajax København den kommende sæson, understreger bare dette med al ønskelig tydelighed.

Haurum har, som de damehåndboldkyndige nok ved, spillet i København Håndbold de sidste par sæsoner efter at seniorkarrieren blev startet op i Lyngby Håndboldklub, og begge steder har Haurum været en vigtig og afholdt del af holdet.

Haurum er den type stregspiller, som alle trænere er rigtig glade for at få med i truppen: en sikker afslutter, en god og kontant forsvarsspiller, som kan dække 3’er i både defensivt og offensivt forsvar, en spiller som er hurtig både op og ned af banen, og i det hele taget bare sådan en, som går forrest til både træning og kamp. Med tilgangen af Haurum er der derfor fuldt kompenseret for, at Mathilde Storgaard forlader Ajax København.

Sportsligt udvalg - John Johansen

John Johansen – sportschef i Ajax København siger om Christina Haurum: ”I Ajax København er vi rigtig glade for, at Christina Haurum har valgt at spille i klubben. Vi får en komplet stregspiller ind i truppen, som dermed bliver lidt stærkere, og vi får en spiller til klubben, som med sin fine indstilling og med sit altid gode humør vil bidrage med rigtig meget positivt både på og uden for banen. ”

065

Christina Haurum: ”Ajax har et spændende koncept, hvor der er gode muligheder for spilletid. Det er også en traditionsklub, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Vi får et rigtig godt hold, hvor vi kan få en masse gode resultater og samtidig have det sjovt”

Velkommen til Ajax København til Christina Haurum.