DS1: Bjerringbro kommer på besøg i Bavne

23. januar 2016

Ajax København – Bjerringbro FH

Lørdag eftermiddag er der gang i den i Bavne. Ajax København byder kl. 1500 velkommen til Bjerringbro FH i kvindernes 1. division.

Selv om vores gæster fra det jyske ikke har fået det ud af sæsonen indtil nu, som de fleste havde regnet med og forventet, er det et tophold forklædt som midterhold, som vi skal op mod. Ser man på Bjerringbros line-up så er der kvalitetsspillere på alle pladser, så Ajax bliver max. udfordret.

Bjerringbro har start 2016 med at slå TMS Ringsted 31-24, mens holdet i sidste uge tabte lidt for klart til lokalrivalerne fra Hadsten – et nederlag af de grimme, når man kommer fra Bjerringbro. Holdets profiler er Mai Britt Laursen i målet, Line Gyldenløve i angrebet og Pernille Laur har fået større og større betydning for holdet henover sæsonen, men der er gode spillere hele vejen rundt på pladserne.

Ajax er kommet fint fra start i 2016 med sikre sejre over Lyngby HK og BK Ydun, hvilket vi selvfølgelig er glade for og stolte over. Der er blevet gået til den i begge ender af banen, og selv om ikke alt har virket lige godt, så har det generelt set fornuftigt ud.

Kampene mod Bjerringbro har altid været spændende og fyldt med god håndbold. Selv om vi vandt første kamp i Bjerringbro i oktober sikkert, så husker vi stadig, at Bjerringbro nappede begge point på en sidste sekunds scoring, sidst de var i Bavne. Den skal betales tilbage.

IMG_4390

Ajax giver debut til Simone Spur, som er kommet til fra NFH. Selv om Simone lige skal spilles ind på holdet, er der fin fremdrift i den proces, og vi er ikke i tvivl om, at Ajax med Simone på holdet får flere muligheder og værktøjer til rådighed.

John.Aage.Johansen

John Johansen – Ajax sportschef- siger om kampen: ”Kampen lørdag bliver helt sikkert både spændende og fyldt med god håndbold. Bjerringbro har et godt hold, som ikke ligger helt så godt til i tabellen som forventet, så der skal tryk på fra start til slut for at det ender med en Ajax sejr.”

Der er kampstart kl. 1500 i Bavne. Det ”koster gratis”, så hank op i hele familien og kom og giv pigerne en hånd med. Vi ses.