DS1 møder FCM i Santander Cup’en

11. september 2016

Ajax København Dame Senior 1 er ved at være klar til en ny sæson i 1. division.

søndag d. 11. september kl. 17.00 starter vi sæsonen for alvor, og vi lægger ud med et brag af en kamp, nemlig 1/8dels finalen i Santander Cup, hvor vi tager imod Vicemestrene fra FCM.

FCM Håndbold behøver ikke den store præsentation, nr. 2 i Danmark – Pokalvinder – Champions League Deltager – Et stort antal landsholdsspillere – FCM har og kan det meste.

FCM er startet den nye sæson med vinde Supercup’en efter en meget sikker sejr over mestrene fra Esbjerg.

Det er nogle skrappe damer, som vi skal op mod sidst på eftermiddagen, men det betyder dog ikke, at vi lægger os ned på forhånd. Vi går ind og spiller vores chance, og så må vi se, hvad det kan blive til.

Ajax sæsonoptakt er været ganske fint, indledningsvis med stort fokus på det fysiske – ja det startede vi faktisk på langt før sommerferien. Her på det sidste har vi spillet træningskampe, hvor vi startede med en ikke voldsomt imponerende indsats forrige mandag i Ringsted – men vi vandt.

Sidste weekend var vi inviteret til den anden ende af Skandinavien – nemlig Boden i Nordsverige (en spytklat eller to fra Polarcirklen). Her deltog vi i Kempa Tournament, hvor vi efter 26-22 over Vesterås/Irsta (nr. 4 i den svenske Eliteserire), 36-17 over Helsingfors IFK (nr. 2 i Finland), 31-20 over Fyllingen (Norsk 1. division) og sidst uafgjort 22-22 mod de lokale Flickor fra Boden (Nyoprykket i den svenske Eliteserie), var ubeskedne nok til at vinde turneringen.

Dejligt at vinde men det var vigtigere, at vi fik trænet alt det vi skal bruge fra i dag og fremad. Meget lykkedes, noget gik okay, og der var selvsagt enkelte ting, hvor der er plads til forbedring, så vi ved, hvor vi – også – skal fokusere fremadrettet.

Det bliver spændende at se, hvor langt vi er. Vi bliver helt sikkert matchet til tænderne, men det er her, vi bliver bedre, så det bliver en spændende eftermiddag. Vi glæder os – til kampen, til at komme i gang med sæsonen, og sidst men ikke mindst til at se Jer igen. Vel mødt.