DS1 starter 2017 i Bjerringbro

7. januar 2017

Bjerringbro fH – Ajax København

Så blev det 2017, så Godt Nytår til alle. I Ajax København har vi nydt julepausen, vi har fået trænet og vi har fået genopladet batterierne, så nu er vi forhåbentlig klar til den første 2017 udfordring, nemlig et besøg i Bjerringbro Idrætscenter, hvor vi er inviteret til kamp lørdag kl. 14.00 af Bjerringbro fH.

Besøget i Bjerringbro har været en årligt tilbagevendende begivenhed gennem efterhånden mange år, og kampene mod BfH er altid tætte og spændende, og der er ikke noget specifikt, der tyder på, at det bliver anderledes i eftermiddag.

Bjerringbro er efter 1. halvdel af sæsonen placeret på en 8. plads i et meget tæt midterfelt med 3 point op til 4. pladsen og 3 point ned til nedrykningsstregen. Holdet startede godt, men hen over efteråret har præstationerne været lidt svingende. Der er dog ingen tvivl om, at BfH er et rigtig godt hold, som kan slå alle, når tingene kører.

Holdets motor er Line Gyldenløve, som styrer angrebsspillet med fast hånd, ligesom Kamilla Høgh på stregen er blevet en stadigt mere afgørende faktor på holdet, men der er gode spillere på alle pladser og på nogle af dem endda flere.

Kigger vi indad på Ajax holdet er det jo gået ganske fint, og vi ligger der i tabellen, hvor det er sjovest at ligge, men der skal dog ikke være tvivl om, at nederlaget i den sidste kamp inden jul mod Hadsten SK var en begmand, som ikke var specielt sjov at få.

Vi fik dog sluttet 2016 fint af med en meget sikker sejr i pokalen mod USG, hvor vi fik givet pauser til nogle af de bærende, men vi fik fin hjælp fra vores U18 hold, hvor Emma Dahl, Sofie Richter og Amalie Wulff gik ind og gjorde det rigtig godt.

Er du på Bjerringbro kanten så kig forbi og giv pigerne en hånd med. Det kan godt være, at vejret er noget skidt, men der er ganske rart indenfor, og man kan med rette forvente en god håndboldoplevelse.