Herrerne slår HØJ på udebane

3. februar 2019

HØJ Elite – AJAX København: 26-30 (15-13)
Lørdag d. 2. februar 2019

En spændende kamp var i vente i eftermiddagens opgør i Ølstykke hallen, hvor vi skulle se om vi kunne følge op på sejren fra sidste uge mod Sydhavsøerne.

HØJ har været lidt ramt af skader i det nye år, og har samtidig fået en lidt svær start på det nye år med et par meget smalle nederlag – men i det tætteste vi kommer på et lokal opgør, har kampene altid sit eget liv.

Starten på kampen var egentlig OK fra vores side, men stille og roligt overtog HØJ styringen, og langsomt men sikkert bragte de sig foran ved godt forsvarsspil, med kontraløb mod os, og de spillede med stor tålmodig og fornuft i deres angreb, så vi var ikke uheldige med “kun” at være bagud 15-13 i pausen.

Vi fik brugt pausen rigtig fornuftigt, og vi kom ud til anden halvleg med et helt andet gear i begge ender af banen, og fik hurtigt kontakt ved 17-17, og de næste 10 minutter var gode for os, og vi fik skabt en 4-måls føring med 19-23, som hurtigt blev reduceret til 21-23. Men vi lavede de næste 6 scoringer og med ca. 5 min. igen, var vi sikkert foran med 21-29 og kampen var afgjort, og efter lidt rod i slutningen af kampen fra vores side vandt vi en god sejr på 26-30.

Anden halvleg var vi gode i begge ender af banen, hvor forsvaret stod kompakt og vi fik HØJ til at afslutte der, hvor vi gerne ville have.
Samtidig var vi kyniske og godt spillende generelt i vores angreb, og specielt vores overtalsspil sad som det skulle.

Det var dejligt med de to point, og nu venter et lidt hårdt program, hvor vi fra på fredag skal spille 3 kampe på 8 dage, og vi håber på stor opbakning allerede på fredag, hvor vi hjemme møder Odense!