HS1: Sejr i Korsør med specielle cifre

13. oktober 2016

Korsør Slagelse Elitehåndbold – AJAX København 12-20 (4-8)
Onsdag d. 12/10-2016

Tallene lyver ikke, det var en forsvarskamp af de usædvanlige, og inden kampen havde vi da også stor fokus på, at vi skulle stå godt i forsvaret, og så skulle vi forsøge at løbe med Korsør, og score nogen “billige” mål.

Det første lykkedes fra start til slut, efter en utrolig disciplineret indsats, hvor vi stod meget kompakt, og i mange tilfælde også meget længe, da Korsør i nærmest hele kampen havde meget svært ved at komme igennem til en ordentlig afslutning, og resten tog Mikkel sig næsten af inde i målet. -Så det var mere end godkendt.

Med hensyn til kontraspillet, så virkede vi lidt febrilske i perioder i starten af kampen, og det skyldes måske lidt manglende tålmodighed, når vi nu endelig fik bolden. Men heldigvis kom vi med et par gode angreb hurtigt foran med 3 scoringer, som vi nærmest holdt første halvleg ud.

I anden halvleg var vi lidt bedre til kontrafasen, og det udmøntede sig efter ca. 45 minutter i en 8 måls føring, som holdt kampen ud, selvom vi fortsat lavede fejl i denne fase. Men helt generelt skal der igen lyde stor ros til samtlige for at holde koncentrationen alle 60 minutter, og samtidig udvise en stor fight og tro på tingene.

Samtidig havde omkring 50-60 tilskuere taget den lange tur en mørk onsdag aften til Korsør, og mange tak for det! Super flot – og mon ikke de også havde en god hjemtur… 🙂