Optakt: Silkeborg/Voel – Ajax København

28. oktober 2017

Silkeborg/Voel – Ajax København, søndag den 29. oktober 17.30, Jysk Arena

Imorgen tager ligadamerne den sidste tur over Storebælt før landskampspausen. Damerne går ind i en periode nu, med fire kampe på tre uger. Alle modstandere med minimums ambitioner om slutsspil og også gerne de afgørende kampe.

Imorgen står Silkeborg Voel på programmet. Silkeborg-Voel er et rigtig velspillende mandskab, som virkelig har det fået til at fungere på det sidste, hvor det er blevet til storsejr over FCM og to snævre nederlag til

Cheftræner Dennis Bo Jensen

henholdsvis Odense og FCM. De styres af Sofie Bæk Andersen, der spiller med et højt tempo og bliver stærkt flankeret af en rækkens bedste højrebacks Stine Skogrand, der både er farlig selv, men også ligger højt på assistlisten.

Silkeborg er et hold, som spiller med stort tempo og vi skal virkelig være dygtige med at få afsluttet vores angreb og komme hjem og stå godt i forsvaret.

“Vi glæder os til endnu engang at skulle i kamp og spille mod nogle dygtige modstandere. Vi føler at vi fortsat arbejder godt med tingene, og at vi rykker os, og især angrebsspillet kæmper vi stadig med at finde tilstrækkelig med mål.” Siger cheftræner Dennis Bo Jensen.

Turen til Silkeborg giver desuden mulighed for ligadebut til U18 spilleren Amalie Wulff, som er med i truppen til kampen.

U18 spiller, Amalie Wulff