Optakt: Vigtig udekamp mod Skanderborg

5. april 2019

Optakt: Skanderborg Håndbold – Ajax København

Fredag den 5. april kl. 19.00 Fælledhallen

HTH Ligaens kvalifikationsspil er i fuld gang og efter Ajax Københavns nederlag i 1. runde mod EH Aalborg, så er de resterende kampe ikke blevet mindre vigtig.

Idag drager pigerne til Skanderborg, hvor der er fredagsbrag for alle pengene i Fælledhallen. Skanderborg sluttede sæsonen med 16 point i grundspillet og kunne tage 2 point med i kvalspillet, men det er også et hold som Ajax har formået at slå begge gange i grundspillet. Det giver selvtillid om at det kan ske igen, selvom Skanderborg stadig må påtage sig favoritrollen.

Cheftræner Dennis Bo Jensen siger om kampen:

“Idag går turen til Skanderborg. Skanderborg er et hold, som er godt sammenspillet og som krydret med profilerne Trine Knudsen, som endte med flest assist af alle og Anna Kristensen der har haft debut på A-landsholdet. Vi har i de to foregående kampe formået at trække os sejrsrigt ud af dem, så vi ved at det er et hold som vi kan dæmme op for. Vi er blevet smalle efter at Amanda Dahl også måtte udgå og skrives på den lange skadesliste. Vi tager til Skanderborg for at kæmpe og ved det vil kræve hudafskrabninger at få sejren i hus.”

Kampen kan følges live på www.tophaandbold.dk